2821
2789
عنوان

بیاین😱😱😨

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 79 پست
😂😂 آره

گلم چطوری باید  عضو تاپیک بامداد خمار شد؟؟ چکار میکنید ؟؟ میشه دقیق توضیح بدی

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...
گلم یه روش بیشتر نداره☺️☺️همین الان برو دستشویی بگو خب☺️☺️بعد دست بکن ته دهانت و اینگونه میشود که هر ...

😂😂😂😂😂😂😂 از وقتی که امروز ناشتا وزن کردم و این شده دیگه تا الان لبمو به هیچی نزدم حتی آب  

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مال من چون سسش کم بود دونه دونه حساب کردم😭 من دیگه لبمو به سالاد ماکارونی نمیزنم    

یبار خراب کردی تجربه شد برات. از فردا جبران کن اینکه ایراد نداره  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
میگن کامل حذف شه بده باید کمش کنم اینجوری نمیشه تا کی باید تحمل کنم😭😁 مرسی از راهنمایی💚

ببین بستگی داره اگه خیلی اضافه وزن داری آره کامل حذفش کن اگه نه کمه یکمش ایراد نداره برای رفع هوس

😂😂😂😂😂😂😂 از وقتی که امروز ناشتا وزن کردم و این شده دیگه تا الان لبمو به هیچی نزدم حتی آب   ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

تیکرتولدمه🌹😍 صبور باش... بهترین چیزها زمانی اتفاق می افته که انتظارش را نداری...🌹😍در روز ۹۹/۹/۹ به آرزوی بزرگم رسیدم خدایا شکرت...
تو روحت 😄😄من فک کردم چیز دیگه میخواستی بگی  

ما اینیم دیگه😂😂😂😂😂تازه کار دیگه ای هم می‌تونه بکنه🙈🙊برو دستشویی و تا میتونی زور بزن

فان#  

گلم چطوری باید  عضو تاپیک بامداد خمار شد؟؟ چکار میکنید ؟؟ میشه دقیق توضیح بدی

اومممم تا 7 مهر وقت داشت الان فک کنم دیگه عضو نمیگیرن

یه برنامه کالری شمار نصب میکنیم بعد وزن الانمونو ضربدر 20 و منهای 100 میکنیم بعد اینهمه کالری مصرف میکنیم شنبه ها و سه شنبه ها هم فست یعنی 500 کالری و ورزش😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
یبار خراب کردی تجربه شد برات. از فردا جبران کن اینکه ایراد نداره    

آره من میتونم😁💪

اومممم تا 7 مهر وقت داشت الان فک کنم دیگه عضو نمیگیرن یه برنامه کالری شمار نصب میکنیم بعد وزن الانم ...

آهان 😂😜

ما اینیم دیگه😂😂😂😂😂تازه کار دیگه ای هم می‌تونه بکنه🙈🙊برو دستشویی و تا میتونی زور بزن فان# & ...

وای😂😂😂😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز