2777
2789
عنوان

تل شدن بچه کمک

1299 بازدید | 37 پست

سلام خانما دخترم نمیتونه غذا قورت بده ده ماهشه موقع قورت دادن چشاش پر اشک میشه و عق میزنه حتی بهش پوره سیب و موز دادم هم اینجوری شد خیلی نرم و آبکی بود ینی ممکنه تل شده باشه اصلا هم اشتها نداره خوب سرفه هم میکنه ... دکترم بردم عفونت نداشت گلوش چیکار کنم 

خودش نمیخاد بخوره اینجور میکنه

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...

اگه قبلا بردیش پیش تا گیر دیگه عادت کرده باز باید ببریش

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم ببر پیش تل چی خوب میشه

تل گیر کجا ها هست پسر منم اینجوریه حتی پوره ها هم گیر میکنه تو گلوش 

عقم میزنه حتی ابم نمیتونه خوب بخوره 

میشه راهنماییم کنی

خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏

وای خیلی بده اگه اینجوری باشه.بچه دایی منم این طوری شده بود بردن پیش یه خانمی مثل اینکه چندتا فوت کرده تو گلو  و بینی بعد بچه یه عالمه بالا آورده نگو یه استخون تیز مرغ مدتها چسبیده بوده ته گلوش.البته الان کرونا هست آدم نمیتونه ببره همچین کاری بکنن.مگر دکتر کاری کنه.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
دختر منم یبار ا‌ینجوری شده بود با این من اعتقاد ندارم ولی بردمش تل گیر به زور خواهر شوهرم ولی شبش خو ...

من خودم یه هفته هیچی نمیخوردم معدم بود کل دکترا رو رفتم سونو و هرکی یه چی میگفت تا اینکه رفتم پیش تل گیر یا ما مشدیا میگیم بندی اونوقت به محض اومدن خوب شدم و دیگم هیچ دارویی نخوردم

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
وای خیلی بده اگه اینجوری باشه.بچه دایی منم این طوری شده بود بردن پیش یه خانمی مثل اینکه چندتا فوت کر ...

تو شهر ما فقط از گلوی بچه میگیره و سرشو سه بار بالا پایین میکنه هر چی باشه میکنه بیرون

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
نه از نظر علمی چرته. هر چی تو گلو باشه خودش میره بچت احتمالا لوزش بزرگ شده

واقعا پنج تومن واسه معدم خرج کردم با ده هزار تومن خوب شدم به محض اینکه از جای تل گیر اومدم شروع کردم غذا خوردن اونم یه طب سنتیه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن