2777
2789
عنوان

واقعا راسته؟

144 بازدید | 9 پست

راسته میگن پزشکی اشباع شده؟

من ی دختر ۲۱سالم ازدوتجناموفق داشتم دیپلمم ریاضیهالان میخوام درس بخونم و ایندمو عوض کنم

بعضیا میگن بزن مهندسی کامپیوتر

ولی من پزشکیم دوس دارم

درحال حاضرپایه درسیم صفره بنظرتون امسال پزشکی میارم یا سال بعد کنکور بدم؟کامپیوتر چطوره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه مریضی تموم شده ک پزشکی تموم بشه ....اتفافا کشوریه ک با کمبود پزشک مواجه تو کشور های دیگه ب عنوان مثال برا هر ۵۰نفر یک پزشک هست در ایران بذای هر ۱۰۰۰نفر یکی ...من تو شبکه یک یه برنامه راجب این موضوع دیدم ک ورارت بهداشت میخواد ب مرور ظرفیت ها رو افزایش بده 

احسنت ب این روحیه

روحیم داغون شده همسرم فامیل بود و مجبور دم مهریه رو ببخشم و فقط خودمو نجات بدم

هیچ سرمایه ای ندام میخوام درس بخونم برگدم ب زندگی ولی بین کامپیوتر  و پزشکی موندم

مگه مریضی تموم شده ک پزشکی تموم بشه ....اتفافا کشوریه ک با کمبود پزشک مواجه تو کشور های دیگه ب عنوان ...

اخه قبولیش خیلی سخته تو ۸ماه با پایه صرمیارم؟ساعت مطالعم باید چقد باشه هیچی نمیدونم

علاقت رو اول پیدا کن

بازار همه ی کارها خوبه اگر 

۱-تو توش خوب باشی ،

۲-حرفی واسه گفتن داشته باشی (بین اون همه فارق التحصیل هم دوره با خودت)

۳-از همه مهم تر ابتدای کار کردنت،  زیاد رویایی فکر نکنی و تجربه به دست بیاری

پس جای نظر سنجی از بقیه ، بشین با خودت خلوت کن و ببین چه رشته و کاری هست که حاضری بخاطرش هر سختی رو تحمل کنی... چون تو دنیای واقعی با مدرک خالی کاری بهت نمیدن(حتی اگر اشباع نباشه)!

اخه قبولیش خیلی سخته تو ۸ماه با پایه صرمیارم؟ساعت مطالعم باید چقد باشه هیچی نمیدونم

عزیزم شما از الان بخون برای سال۱۴۰۱.چون فاصله گرفتی راستش خرج داره قبولی باید سی دی و کتاب و مشاور داشته باشی ...به نظرم شما ک دیپلمت ریاضی همون کنکپر ریاضی برو اخه قبولی تو رشته ریاضی اسونه مثلا امسال مورد داشتیم ده تا سوال کلا درست زده ۱۶هزار شده .....