2777
2789
عنوان

کنکوریا

145 بازدید | 22 پست

کسی بوده برا کنکورش فقط از ی منبع انتشارات مثلا گاج استفاده کنه چطوره به نظرتون،گاج بهتره یا خیلی سبز و مشاوران برا انسانی؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والله . من ک عجیب خوابم میاد الان داری میخونی برای کنکور خوش ب حالت 

سلام هنوز ک شروع نکردم  تو انتخاب منبع موندم

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

سلام عزیزم من دخترم کنکوریه امسال انسانی هم هست بعضی درسها رو گاج گرفتیم برا بعضی هاهم خیلی سبز بستگی به اینکه کدوم درس هست فرق میکنه ولی میگه درکل خیلی سبز بهتره ولی هردو منبع درسنامه های خیلی عالی داره

اووم با افتخار انسانیم، بیشتر گاج 

من تجربی بودم فک کنم ۹۸ کنکور داده باشم واقعا گیر کردم تو انتخاب منابع چون حتی نمیدونم تو درسا ضعیفم یا قوی ب مشاور اون سال ک گفتم گفت همه رو گاج بگیر زبان و اقتصادو ابی قلمچی بعد چند تا دیگه گفتن مشاوران و خیلی سبز نمیدونم چیکار کنم واقعا وقتمم داره میره باردارم هستم میشه بگی چطوره منابع درسنامه هاش چطوره برا من ک تجربیم خوبن؟ زیاضی و عربی و زبانمم زیاد خوب نیست

من تجربی بودم فک کنم ۹۸ کنکور داده باشم واقعا گیر کردم تو انتخاب منابع چون حتی نمیدونم تو درسا ضعیفم ...

عزیزم خیلی سبز کلا بهتره ولی اگر میخوای دقیق بدونی برای هر درس چه منبعی بگیری ، چند تا آدرس مشاور اینستا میذارم خودت برو منابع معرفی شده رو نگاه کن

سلام عزیزم من دخترم کنکوریه امسال انسانی هم هست بعضی درسها رو گاج گرفتیم برا بعضی هاهم خیلی سبز بستگ ...

میشه بگین منابعشون چیاس و از کدوم بیشتر راضین من واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم خیلی سبز کلا بهتره ولی اگر میخوای دقیق بدونی برای هر درس چه منبعی بگیری ، چند تا آدرس مشاور ای ...

نمیدونم ممنون میشم بزاری شما خودت کنکور دادی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز