2777
2789
عنوان

خانما چجوری پول پسنداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
خیلی با حرفت موافقم زنای ایرانی ب اندازه کافی بدبختی دارن تازه هی ام بهشون القا میکنن که زن باید پس ...

ممنون بابت اون نفهم😶😐😐😐 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
رشته دانشگاهتون چی بود یه شغل مرتبط با اون  یا هنری یادبگیرین و ازش درامد کسب کنید مثلا ارایش ...

والله من معماری بودم ولی به خیاطی و بافتنی شیرتی پزی حسابی علاقه دارم خیاطی بخاطر کرونا نتونستم برم کلاس. هوووف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارابشگاه همیشه مادرش باهامه فک کن ی درصد بتونم کش برم🤣

وا یعنی چی چرا باید امیشه همرات باشه بعدشم بگو من پول لازم دارم هرماه یه مبلغی بهم بده زشته کارتم خالی باشه 

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
ن عشقم با اون کسایی بودم که هی به زنا میگن از خورد و خوراک و پوشاکتون بزنین پس انداز کنین نه دور از ...

اها😅 منکه هیچوق از اینا نمیگذرم یکسرم طفلک شوهرم برام خرج میکنه من جدا ازاینا پول هم میخام یعنی میگم ماهیانه بهم بده خودم برای خودم بخرم یک مقداریشو کنار بزارم واسه خودم. اون هم میگه نه منم وقتی میرم بازار حسابی از خجالتش درمیام. برا خودش بد میشه ولی حاظر نیست پول بده

نمونه اش مادر همسر بنده هی میگه اول زندگیتونه پس انداز کنین.میگم خو تو همه چی با شوهرته خبر نداری چه بدبختی سر مردم اومده میگه خوب کمتر بپوش کمتر بخور میگم باشه مادر من مانتوی 300 تومنیمو نمیخرم ولی به جاش دو هزار متر زمین میخرم خوبه؟

وا یعنی چی چرا باید امیشه همرات باشه بعدشم بگو من پول لازم دارم هرماه یه مبلغی بهم بده زشته کارتم خا ...

در حدی که کارتم خالی نباشه فقط میده هرموقعه ببنه تموم شد بهم اندازه 300 میده هرچیم بخرم میپرسه چی خریدی باش. ولی خودش خیلی برام خرج میکنه میگه نیازی نداری به پول. اما من حاظرم این همه خرج نکنه ماهیانه بهم بده خودم خرج کنم

نمونه اش مادر همسر بنده هی میگه اول زندگیتونه پس انداز کنین.میگم خو تو همه چی با شوهرته خبر نداری چه ...

خخخخخخ راست میگی

والله من معماری بودم ولی به خیاطی و بافتنی شیرتی پزی حسابی علاقه دارم خیاطی بخاطر کرونا نتونستم برم ...

وای معماری خیلی رشته جذابیه

نمیدونم تو دانشگاه چی یاد دادن بر اساس همونا یه کسب و کار زاه بنداز مثلا طراحی دکوراسیون؟طراحی سه بعدی ؟ 

یا مثلا شما به شیرینی پزی خیلی علاقه دارید دوره هاشو شرکت کنید بعدش خودتون اموزش بدین

خیاطی علاقه دارین وقت بذارید برای یادگیری حرفه ای تا برند خودتونو راه بندازین

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟