2777
2789
عنوان

خانما چجوری پول پسنداز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی یه ملیون هم پس انداز کنی میشه سالی دوازده ملیون پول یه سکه هم‌نیست بخور بگرد بپوش خوش باش فکر پ ...

والا بخدا....من.گاهی میگم کاش گذشته پس انداز کرده بودم بعد میگم.که چی میشد فوقش سالی یه تومن از لباس و لوازم اریشی و گردشم میزدم الان ده ملیون دستم بود که خاکم نمیشد ولی عوضش خوردم و.پوشیدم.وگشتم گور بابای دنیا

عزیزدلم اگه طلافروشی میشناسی ک قسطی طلا میده یه مقدار جمع کن ببر بده به طلا فروش یه تیکه طلا بخر چون تو ایران ریال روزبروز بی ارزش میشه هدف داشته باشی پس میتونی پس انداز کنی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه کسب و کار راه بنداز

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
عزیزدلم اگه طلافروشی میشناسی ک قسطی طلا میده یه مقدار جمع کن ببر بده به طلا فروش یه تیکه طلا بخر چون ...

یعنی منتظر ارزون شدن طلا نباشم دیگه اره

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
یعنی منتظر ارزون شدن طلا نباشم دیگه اره

نه گلم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

من خودم شاغلم ولی چندتا نکته اینجا همیشه میبینم خودم انجام ندادم مثلا میگن آرایشگاه میری 100تومن میشه بگو 200بقیشو بذارجیبت یا دکتر میری یا لباس میخری

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
من خودم شاغلم ولی چندتا نکته اینجا همیشه میبینم خودم انجام ندادم مثلا میگن آرایشگاه میری 100تومن میش ...

ارابشگاه همیشه مادرش باهامه فک کن ی درصد بتونم کش برم🤣

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
ماهی یه ملیون هم پس انداز کنی میشه سالی دوازده ملیون پول یه سکه هم‌نیست بخور بگرد بپوش خوش باش فکر پ ...

خیلی با حرفت موافقم زنای ایرانی ب اندازه کافی بدبختی دارن تازه هی ام بهشون القا میکنن که زن باید پس انداز کنه زندگی بسازه وگرنه زن زندگی نیست.اخه نفهم جان چرا نمی فهمی پس انداز مال اون وقتی بود که میشد باهاش یه کاری کرد .الان در بهترین حالت سالی بیست میلیونم پس انداز کنی میخوای چیکارش کنی مثلا؟

خیلی دوست دارم ولی چجوری میشه

رشته دانشگاهتون چی بود یه شغل مرتبط با اون 

یا هنری یادبگیرین و ازش درامد کسب کنید

مثلا ارایشگری ، خیاطی حرفه ای ، نقاشی طراحی ، یا هرچی خودتون علاقه داری

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟