2777
2789
عنوان

چشم سوم✨🔥

322 بازدید | 36 پست

نترکونین😐😐😐😐من از نی نی یار پرسیدم گفتن اشکال نداره راجب این موضوع تاپیک بزنین پس گزارش نزنید

چه چیزایی از چشم سوم میدونین؟

من می‌خوام فعال کنم به نظرتون خطر داره؟

می‌دونم فعال کردنش سخته ولی میشه 😀

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یبار خواستم اینکارو کنم مدیتیشن داره خیلی اذیت کننده اس بی خیال شدم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
یکی توی سایت خیلی وقت پیش بود من باهاش خصوصی حر ف میزدم کاربری اش و بعد گم کردم

غده پینه آل شون فعال بود؟😻

یکی توی سایت خیلی وقت پیش بود من باهاش خصوصی حر ف میزدم کاربری اش و بعد گم کردم

چجور بود

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

اولین بار چند وقت پیش در نی نی سایت شنیدم! اصلا نمیدونستم چیه....احتمالا حوصلت سر رفته که دنبال این‌کار هستی اگر مثل من با یه بچه شیطون بلا زندگی میکردی وقت نداشتی ۱ لحظه هم بهش فکر کنی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

من بعضی وقتا حسس میکنم چشم بصیرتم بازه

بعضی از اتفاقا خیلیی برام اشنا میاد جوری ک انگار قبلا از جلوی چشمم رد شد خیلی تعجب میکنم خودم

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
من بعضی وقتا حسس میکنم چشم بصیرتم بازه بعضی از اتفاقا خیلیی برام اشنا میاد جوری ک انگار قبلا از جلو ...

همه اینجورا😂

اولین بار چند وقت پیش در نی نی سایت شنیدم! اصلا نمیدونستم چیه....احتمالا حوصلت سر رفته که دنبال این‌ ...

😹😹😹😹😹😹

من یکیا تو نینی سایت میشناسم ولی نمیدونم دوست دارن تگشون کنم یانه

عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹