2777
2789
عنوان

چشم سوم✨🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
@marya2632   عزیزم شاید تونستی کمکش کنی گفتم یکی صدات کنم

مرسیییییییییییی عزیززمم 😻😻😻😻😻😻😻❤❤❤❤

خواهش میکنم اگر که با نظر من مخالف هستید پس ریپلای نکنید ممنون☺🌹
مرسیییییییییییی عزیززمم 😻😻😻😻😻😻😻❤❤❤❤

🌹🌹🌹🌹

عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه غایی انسان رها شدن از همه چیزه ولی اگر بخواهید چیزی بدست بیارید چه مادی چه روحی مثل چشم سوم یا قدرتی از این قبیل گرچه ممکنه ولی شمارا از مسیر دور میکنه و خطرات زیادی از قبیل هجوم نیروهای منفی که از انرژی روحی شما تغذیه میکنند زیاده

فکرشوازسرت بیاربیرون عزیزم.. وارداین راه نشوچون راه برگشتی نداری من اگه میتونستم چشممومیبستم امابستن چشم صدبرابرسختترازبازکردنشه ودرتوانم نیست پس تصمیم گرفتم کامل بازش کنم تاشایدکمتراذیت بشم.. من همیشه اذیت میشه.. نمیخوام خیلی توضیح بدم درموردش چون دوس ندارم محکوم بشم به خرافی بودن توسط بقیه ی کاربرا..وظیفم این بودبهت بگم که اگه واردشدی دیگه هیچوقت زندگیت مث قبل نمیشه اگه زندگی شادی داری بدون که بعدش دیگه شادی برات معنایی نداره.

به خـدا ایمـان دارم حتـی اگر سکـوت کرده بـاشد🧚‍♀️
مرسیییییییییییی عزیززمم بابت توضیحت ببخشید فقط یک سوال دارم🙈🙏🙏🙏میخواستم ببینم شما که چشم سومتون ...

نه ولی کاملاحس میکنمشون وصداشونم میشنون.. تقریباهرروزدرگوشم.. شایدباورش سخت باشه اماحتی حرارت صداشونم حس میکنم دم گوشم.. نمیدونم فهمیدی منظورمویانه.. ضمن اینکه چشم من نیمه بازه اگه کامل بازشه ممکنه ببینمشون.. من همیشه سردرددارم.. همیشه بدنم کبوده..خیلی چیزای دیگه هم هست که نمیتونم بگم

به خـدا ایمـان دارم حتـی اگر سکـوت کرده بـاشد🧚‍♀️
❤️عزیزم

🌹😘

عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹