راه غایی انسان رها شدن از همه چیزه ولی اگر بخواهید چیزی بدست بیارید چه مادی چه روحی مثل چشم سوم یا قدرتی از این قبیل گرچه ممکنه ولی شمارا از مسیر دور میکنه و خطرات زیادی از قبیل هجوم نیروهای منفی که از انرژی روحی شما تغذیه میکنند زیاده
فکرشوازسرت بیاربیرون عزیزم.. وارداین راه نشوچون راه برگشتی نداری من اگه میتونستم چشممومیبستم امابستن چشم صدبرابرسختترازبازکردنشه ودرتوانم نیست پس تصمیم گرفتم کامل بازش کنم تاشایدکمتراذیت بشم.. من همیشه اذیت میشه.. نمیخوام خیلی توضیح بدم درموردش چون دوس ندارم محکوم بشم به خرافی بودن توسط بقیه ی کاربرا..وظیفم این بودبهت بگم که اگه واردشدی دیگه هیچوقت زندگیت مث قبل نمیشه اگه زندگی شادی داری بدون که بعدش دیگه شادی برات معنایی نداره.
مرسیییییییییییی عزیززمم بابت توضیحت ببخشید فقط یک سوال دارم🙈🙏🙏🙏میخواستم ببینم شما که چشم سومتون ...
نه ولی کاملاحس میکنمشون وصداشونم میشنون.. تقریباهرروزدرگوشم.. شایدباورش سخت باشه اماحتی حرارت صداشونم حس میکنم دم گوشم.. نمیدونم فهمیدی منظورمویانه.. ضمن اینکه چشم من نیمه بازه اگه کامل بازشه ممکنه ببینمشون.. من همیشه سردرددارم.. همیشه بدنم کبوده..خیلی چیزای دیگه هم هست که نمیتونم بگم