2777
2789

سلام چقدر طول کشید به قیافتون عادت کنید و خوشتون بیاد ؟ این که حالت چشما و لب عوض میشه بعد چه مدت برطرف میشه؟؟ من الان ۵ ماهه عمل کردم خیلی بهتر شده ولی به حالت قبل برنگشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین قبل که نمیشی ولی من تا پنج ماه اول واقعا راضی نبودم ولی الان که یکسال شده عاشق قیافمم

مرسی عزیز دلممم یعنی شما هم از قیافت بدت میومد ؟ مثلا چند ماه که گذشت دیگه خوشت اومد؟

مرسی عزیز دلممم یعنی شما هم از قیافت بدت میومد ؟ مثلا چند ماه که گذشت دیگه خوشت اومد؟

ببین من دماغم و کل صورتم خیلی ورم داشت اصن ناجور شده بودم بعد که یواش یواش این ورما خوابید و دماغم شکلش معلوم شد خوشم اومد از خودم حدود پنج ماه بعدش

ببین من دماغم و کل صورتم خیلی ورم داشت اصن ناجور شده بودم بعد که یواش یواش این ورما خوابید و دماغم ش ...

خیلی خیلی ممنووونم آره منم همین طوری شدم صورتم هنوز ورم داره البته هنوز پنج ماهم نشده پس کم کم خوب میشه عزیزم واقعا لطف کردی مهربون 🌹😘

کجایی هستی پیش کیی عمل کردی؟منم میخوام عملل کنمم خیلیی ورم میکنیودردداره؟

من یه هفته پیش عمل کردم اصلن باد نکردم روز اول روزسوم یکم وضعم خراب شد ولی خوب شدم بعد درآوردن فیلترا اصلنم درد نداشت انقد خوبه عمله راحتی دهشتم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗