2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم با اتو فرش تازه خریده بودمو سوزند بعد رفته بالشت گذاشته رو فرش رفته قایم شده بعد عذاب وجدان گرفته با گریه اومد گفت مامان تو گردنت درد میکرد اومدم حوله گرم کنم بزارم روی گردنت خوب شی تا حوله بیارم اتو رو زدم به برق گذاشتم رو فرش اومدم دیدم سوخته 

یه سال کل عیدومیخواستیم بریم مسافرت منم کل برق خونروقطع کردم وقتی برگشتیم خونه بوی خیلی بدی میدادتو ...

چه جوری در اوردی گوشت ها رو

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷

ازاین جوجه رنگیا داشتم شستمش با سشوار خشکش کردم خشک شد واقعا مرد ۶ سالم بود انقدر گریه کردم همسایه ها برام جوجه رنگی خریدن ۶ تا جوجه داشتم دنبالم میدویدن گربه دونه دونه خوردشون 

پارسال عید یه ماهی داشتممرد من اومدم ماساژ قلبی بهش دادم زنده شد اما چپه شنا میکرد دفعه ی بعد که مدد زندش نکردم عذاب وجدانش ولم نمیکنه 

چه جوری در اوردی گوشت ها رو

با بدبختی الانم بهش فکر میکنم بوش و حس میکنم.

یخچالوگذاشتیم تو حیاط تا بوش رفت🤢

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
ازاین جوجه رنگیا داشتم شستمش با سشوار خشکش کردم خشک شد واقعا مرد ۶ سالم بود انقدر گریه کردم همسایه ه ...

تو کار فوریت های پزشکی بودی پس

صلوات برای آقا صاحب الزمان 🌷