2777
2789

خداوکیلی عجب پولی پارو میکنن پانید اسماعیلی هزینه تبلیغاتش بین۲۵تا۳۰میلیونه برای هر استوری حالا مسابقه و اینا بماند ساریسا حیدری ام استوری بدون چهره۳/۵

خودشو نشون بده۵تومن

پست۶تومن

تازه وسیله هایی ام که میفرستن مجانیه🙄🙄

من نمیرم 

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خودشون میان میگن؟؟  من اصن ازین پولها دلم نمیخواد بیاد تو زندگیم. به نظرم حلال نیست

چرا حلال نیس خب اونم داره کارشو انجام میده پولشو میگیره دیگه دزدی که نکرده

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
وای خودشون میان میگن؟؟  من اصن ازین پولها دلم نمیخواد بیاد تو زندگیم. به نظرم حلال نیست

پیج لوازم ارایش دارم تعرفه تبلیغاتو ازشون پرسیدم برای تبلیغ خودشون که جرات ندارن بگن وگرنه مردن میخورنشون