2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسلام دوستان عزیز پسر من تقریبا یک سالوخورده ای هست بلز وبعدم سینکینز شدهمت دیروز صورتش روبوتاکس زدم وباید فیزیوتراپی کنم تادوباره به عصب صورت اموزش داده بشه که جاشون روپیداکنن دیروز دکترش گفت تا۵۰درصد بعد از هربار بوتاکس میتونه تاثیر داشته باشه اگرادامه داشت وخوب بود بهتون خبر میدم چون شاید به خیلیا مثل من کمک کنه دعاکنید جواب بگیره ممنون

خداروشکر.چندجلسه فیزیو رفتن؟؟چه مدت ازبیماریشون گدشته بود

دوسال میشه تقریبا  فیزیو ده دوازده جلسه رفت و روغن درمانی کرد 

روغن بنفشه و زیتون وسیاهدونهگرمی بیشتر مصرف می‌کنه چای اویشن وپونه. سرما بدتر می‌کنه زمستون با شالگردن صورتش و میپوشونه از حموم میاد سریع موهاشو خشک می‌کنه به هیچ عنوان شب با موهای خیس نخواب

دوسال میشه تقریبا  فیزیو ده دوازده جلسه رفت و روغن درمانی کرد  روغن بنفشه و زیتون وسیاهدو ...

ببخشید ک سوال زیادمیپرسم.خواهرم خیلی سال پیش فلج بلزمبتلاشد.الان کاملا قرینه صورتش فقط عضلات صورتش انگارصعف داره.موقع عداخوردن هم گاهی ازچشم اشک میاد.نمیدونم الان بعدازچندسال بره دکتر فایده داره

ببخشید ک سوال زیادمیپرسم.خواهرم خیلی سال پیش فلج بلزمبتلاشد.الان کاملا قرینه صورتش فقط عضلات صورتش ا ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم  

آره عزیزم دکتر بره احتمالا اشک مصنوعی یا قطره بده  به خواهرمن اشک مصنوعی داده بودن و این که حوله گرم بذاره رو چشمش 

خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم   آره عزیزم دکتر بره احتمالا اشک مصنوعی یا قطره ب ...

ممنون ازشما

یعنی حوله گرم و قطره اشک موقع عداخوردن درمان میکنه؟؟؟؟

باسلام دوستان عزیز پسر من تقریبا یک سالوخورده ای هست بلز وبعدم سینکینز شدهمت دیروز صورتش روبوتاکس زد ...

سلام شما پسرتون خوب شد بعد بوتاکس و فیزیوتراپی میشه لطفا جواب بدین

سلام استاتر شما ۲سال پیش این تاپیک زدی.میشه بگید درمان کردید بیماریتونو.ممنون میشم پاسخ بدید

سلام عزیزم نه همونم بهش عادت کردم فقط یه چیز میگم حتما حتما دکتر قیزیوتراپی خوب برید 

نه کامل خوب نشدم ولی دیگه باهاش کنار اومدم

سلام منم دچار این اسپاسم لعنتی شدم،۸ ماه پیش فلج بلز شدم و بعد از عید دچار اسپاسم شدم 

فعلا دارم میرم فیزیوتراپی به نظرتون امیدی هست؟

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش