2777
2789
اره عزیزم..منم پنج سال پیش دچار فلج فلز شدم و الان سینکینزی دارم متاسفانه....مثلا وقت غذا خوردن و یا ...

پنج ساله سینکینزی داری ؟؟؟هیچ تغییری نکردی؟؟بهتر نشدی نسبت به اوایل؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره...فقط تا یکی دو سال پیش به درد خفیف هم داشتم اطراف بینی آلان درد ندارم...

من فکر میکردم اینا ادامه همون فلج بلز هست...دیشب تو همین نی نی سایت فهمیدم که این یه بیماریه دیگه هست به اسم سینکینزی☹️☹️ تو عکس  خیلی مشخصه کوچیکی چشمم یا وقتی میخندم خیلی چشمم دچار مشکل میشه

هیچی🥴🥴🥴
ببخشید منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم ۲/۲۵  فلج بلز شد صورتم الان خوب شدم ولی چشمم کمی کوچیک تر ...

عزیزم میشه. من و راهنمایی کنی خواهر من این مشکل و پیدا کرده از عوارض بلز صورتش حالت سیکینزی شده. شما کدوم دکتر مغز و اعصاب بهتون پیشنهاد بوتاکس داد؟؟؟واین که خودشون انجام میدن ؟؟؟یا دکتر زیبایی باید انجام بده   و چطور تشخیص دادن که کدوم رگه با عکس صورت ؟؟؟؟

عزیزم خودتون بوتاکس کردید؟؟

سلام عزیزم،من خودم بوتاکس نکردم هنوز چون قصد بارداری دارم بعد بارداری احتمالا تزریق کنم چون اون طور که دکتر گفت باید مرتب تزریق بشه  و احتمالا با بوتاکس و تمرین خوب بشه،دکتر فاطمی فوق تخصص جراح پلاستیک تزریق میکنن .

عزیزم میشه. من و راهنمایی کنی خواهر من این مشکل و پیدا کرده از عوارض بلز صورتش حالت سیکینزی شده. شما ...

عزیزم من دکتری زیادی رفتم از مغز و اعصاب بگیر تا طب فیزیکی همه گفتن درمان نداره جز بوتاکس ،دکتر رئیسی طب فیزیکی گفت با بوتاکس و تمرین های بیوفیدبک احتمال زیاد خوب میشه و اگر خوب نشد باید جراحی کنی ،دکتر نوراللهی مقدم (مغز و اعصاب) فقط بوتاکس میزنه و دکتر فاطمی (جراح زیبایی در بیمارستان حضرت فاطمه)هم بوتاکس میزنه هم جراحی رو انجام میده. ببخشید علایم سینکینزی خواهر شما چیه ؟؟؟؟ چند وقته مشکل رو دارن ؟؟؟

عزیزم من دکتری زیادی رفتم از مغز و اعصاب بگیر تا طب فیزیکی همه گفتن درمان نداره جز بوتاکس ،دکتر رئیس ...

ممنون عزیزم بابت اطلاعاتتون و راهنماییتون 🙏

خواهر من یک سال بیش تر فلج باز شد و آخرشم از عوارض اون سیکینزی شد مجردم هست فیزیوتراپ توانبخشی رفته ولی هنوز چشمش درگیر کامل باز نشده

به امید خدا من کرمانشاهم

سلام عزیزم منم اواخر اسفند صورتم بلز شد چند ماه بعدم اسپاسم همون سیکینزی شد یکی دو ماه هست بوتاکس زدم ولی تاثیری نداشت حالا هم دو باره دارم فیزیوتراپی میشم میشه بفرمایید مراحل درمانتون رو تا کجا رسوندی انشالله بهبودی حاصل شده منم راهنمایی کنید؟

عزیزم من دکتری زیادی رفتم از مغز و اعصاب بگیر تا طب فیزیکی همه گفتن درمان نداره جز بوتاکس ،دکتر رئیس ...

سلام ببخشید شماقراربود برادرمان سینکینزی بوتاکس کنید

انجام دادید؟؟نتیجه چی شد؟؟؟

سلام گلم ببخشید خواهی شما خوب شد مشکلش

بهترشده ولی بعضی موقع ها مشخصه وقتی گریه می‌کنه یا می‌خنده بیشتر مشخص میشه اما دکتر مغز و اعضای بهش گفت بوتاکس کنی ممکنه بدتر شه پلکت بیوفته پایینتر