2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه کسی اطرافیانش ایطوری بودن خوب شدن ازشون برام راهنمایی بگیرین 🙏🙏🙏

ببخشید منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم ۲/۲۵  فلج بلز شد صورتم الان خوب شدم ولی چشمم کمی کوچیک تر شده و وقتی می خندم چشمم جمع میشه وقتی غذا می خورم چشمم جمع میشه و اشک می یاد دکتر مغز اعصاب گفت باید برات بتاکس کنم تا اون عضله های اسپاسم شده فلج بشه تا خوب بشه. خواستم ببینم شما چیکار کردین طب فیزیکی رفتین؟ 

ببخشید منم دقیقا مشکل شما رو دارم منم ۲/۲۵  فلج بلز شد صورتم الان خوب شدم ولی چشمم کمی کوچیک تر ...

سلام دکترهای طب فیزیکی بسته بودن متاسفانه دکتر مغز عصاب رفتم گفت این مشکل حل نمیشه الان اومدم امام رضا تا شفامو ازش بگیرم ولی یه دکتر تو تهران هست قراره برم 

ببخشید شما کدوم شهری وچه دکتری گفت که بوتاکس کنه خوب میشی

من پنج ماه پیش فلج بلز شدم خوب شده بودم ولی چشمم نا هماهنگ بسته میشد ولی کم کم متوجه شدم چشمم جمع میشه موقع حرف زدن  و خندیدن و چشمم کوچیک تر شده موقع غذا خوردن اشک چشمم می یومد رفتم پیش دکتر مغز و اعصاب خودم گفت عضله صورتت اسپاسم شده یعنی گرفتگی عضله و اشک چشمت به دلیل موقع خوب شدن عصب دهی اشتباهی از بزاغ دهن  به اشک چشمت تشکیل داده  سه هفته بیا و سه نسخه دارو بخور  هر هفته یه نسخه برای شل کردن عضله  اگه خوب نشی باید بیای بوتاکس کنم تا اون عضله های اسپاسم شده رو فلج کنم .الان دو هفته دارو میخورم و یه هفته دیگه مونده ولی فرق چندانی نکردم همو ن طوری ام نسخه بعدی رو هم می خورم ولی بوتاکس نمی رم می خوام برم دکتر طب فیزیکی پیش دکتر بیژن فروغ ببینم اون چی میگه خدا کنه با فیزیوتراپی  بر طرف بشه دیگه کارم به بوتاکس نکشه .رفتم خبرش رو اینجا براتون میزارم شما هم اگه رفتین دکتر بیاین نتیجه درمانتون رو برام بزارین تا از تجربیات هم استفاده کنیم به امید بهبودی هر دو مون .من تهرانم شما کدوم شهرین 

عزیزم شما رفتی دکتر؟

سلام،بله بوفیدبک رفتم گفتن تا شیش ماه ورزش صورت انجام بدم اگر خواستم شیش ماه بعد بتوانی کنم کمی بهترم ولی همون علایم رو دارم دیگه برام عادی شده کاریش نمیشه کرد درمان نداره به جز بوتاکس ،شما هم خدایی نکرده دچار سینکینزی شدین؟؟

سلام،بله بوفیدبک رفتم گفتن تا شیش ماه ورزش صورت انجام بدم اگر خواستم شیش ماه بعد بتوانی کنم کمی بهتر ...

اره عزیزم..منم پنج سال پیش دچار فلج فلز شدم و الان سینکینزی دارم متاسفانه....مثلا وقت غذا خوردن و یا با نی چیزی خوردن و لب غنچه کردن چشمم جمع میشه

هیچی🥴🥴🥴