2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیست سالمه راضی ام تقریبا ولی میگم کاش دوسال بزرگتر بودم.  ببینم سن کم از نظرتو چی باشه 😐

به‌من‌خیلی‌اصراردارن‌که‌ازدواج‌کنم‌اما‌من‌هنوز‌سنم‌کمه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️
نه به هیچ وجه خوب نیست فردا که ازدواج کنی و بری سر خونه زندگیت بچه دار شی بقیه همسن ات رو که ببینی ...

کاملا‌موافقم

ببین عزیز من نه مخالفشم نه موافقم اما دیدم کسایی که تو سن ۱۷ و۱۸ سالگی ازدواج کردن بسیار پخته و با س ...

بله‌حرفتون‌کاملا‌درسته‌دختر‌هایی‌توسن‌کم‌هستن‌که‌کاملا

پخته‌رفتارمیکنند

پس هیچ وقت راضی نشو حتی اگه دعوا شد

نگا ‌خواستگارهاییم‌دارم‌باموقعیت‌خوب‌اما‌ازدواج‌توسن‌کم‌رو

دوست‌ندارم

بله‌حرفتون‌کاملا‌درسته‌دختر‌هایی‌توسن‌کم‌هستن‌که‌کاملا پخته‌رفتارمیکنند

درسته عزیز اما اگه دیدی مسیولیت یه زندگیو میتونی قبول کنی تو پستی و بلندیای زندگی کم نیاری و رفیق نیمه راه نشی اون موقع وقتشه و کلا عاقلانه باید تصمیم بگیریم.

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
درسته عزیز اما اگه دیدی مسیولیت یه زندگیو میتونی قبول کنی تو پستی و بلندیای زندگی کم نیاری و رفیق نی ...

درسته‌من‌به‌ازدواج‌توسن‌کم‌‌راضی‌نیستم‌اما‌دخترای‌همسن‌من‌

همشون‌نامزد‌هستن‌و‌مادرم‌هی‌توگوشم‌میخونه‌که‌ازدواج‌کن‌

بین‌دوراهی‌موندم‌بخدا

درسته‌من‌به‌ازدواج‌توسن‌کم‌‌راضی‌نیستم‌اما‌دخترای‌همسن‌من‌ همشون‌نامزد‌هستن‌و‌مادرم‌هی‌توگوشم‌میخون ...

عزیز همه مثل هم نیستن کاش به مامانت بگی هنوز امادگیه ازدواج نداری بگو نمیخوام الان ازدواج کنم که بعد چند سال پشیمون شم بگو هنوز نمیتونم مسیولیت زندگیو قبول کنم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیز همه مثل هم نیستن کاش به مامانت بگی هنوز امادگیه ازدواج نداری بگو نمیخوام الان ازدواج کنم که بعد ...

ممنونم‌ازراهنماییتون👏

سلام

سن یه عدد نفر هست 35سالگی ازداج کرده و موفق نبوده یه نفرم هست 16سالگی و خیلی ام راضیه 

شما چیزی که برات مهم باشه همدیگه رو درک کنید بهم بخورید و کامل بشناسیش و باهم همه جوره پایه باشه و تفاهم داشته باشی از همه نظر (سبک زنگی اعتقاد پوشش و...

از نظر من ازدواج سنش مهم نیست مهم اینه که تفاوت سنیشون خیلی کم باشه ک توانایی درک هم رو داشته باشن

مثلا دیدم طرف ۱۸ سالشه شوهرش ۳۰ این فاجعه بار ترین چیزیه که دیدم 

_تو مثل ماه می مونی، اولین بار انعکاس نور مهربونی خدا رو من توی قلب سفیدِ نقره ای درخشان تو دیدم! 😍M❤