2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

316 بازدید | 25 پست

سلام خانمایی که طبیعی زاییدن راهنمایی کنن من الان ۲۰ روزه اززایمانم گذشته بخیه هام افتادن تقریبا خوب شدن خونریزیمم یه هفتس قطع شده ...بنطرتون الان دیگ میشه بشینم راحت مشکلی پیش نمیاد؟؟.کی میتونم نزدیکی داشته باشم حتماباید ۴۰ روزبگذره؟

من ۲۲روز کشید بخیه هام افتاد.

روز ۲۳ نزدیکی داشتم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره فک کنم چهل روز نفاسه کلا از نظر شرعی میگن نباید رابطه داشته باشی 

ار کجا اومده این؟روز دهم نفاسه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

میتونید راحت بشینید ازاول هم میتونستید من روی بالشتکهایی که وسطشون سوراخه مینشستم..

تا۴۰روز اصلانزدیکی نکنید چون بخیه های داخلیتون ممکنه کنده بشه و بیوفتیدبه خونریزی و دوباره دوختن🤦‍♀️

آره فک کنم چهل روز نفاسه کلا از نظر شرعی میگن نباید رابطه داشته باشی 

وای کجا۴۰ روز نفاسه،  نفاس تا ۱۰ روزه تازه کلی احکام داره برا بعضی ها که به عدد پریود حساب میشه ، بعد هر چی خون بیاد استحاضه هست که قلیله متوسطه و کثیره داره و باید حتما نماز خونده بشه ، دوستای گلم حتما زنگ بزنین دفتر مرجع خودتون،  هر جا اشکال داشتین میگن  ، استارت عزیز شما هم برا رابطه عجله نکن حتما از پزشکت بپرس ، و حتما برای بار اول از روان کننده استفاده کن ، واژن به علت شیردهی خشک میشه،  اذیت میشی 

خانمی من الان شش ماهه زایمان کردم بازم تورابطه دردعجیبی دارم به خاطرهمین فراریم به خاطرچیه شمامیدونی

تا 6 ماه خیلی غیر طبیعیه باید با مامایی که زایمانت کرد مطرحش کنی حتما

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄