2777
2789
عنوان

خيانت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 84 پست
چه شغل باحال و مفرحی 😌😬

كجاش؟

مجرد بود هر غلطي ميكرد به خودش مربوط بود

الان نن ديگه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه بصورت جدی مانعش بشو شوهر اون زن دیگه کیه که اجازه میده یه مرد نامحرم به بدن زنش نگاه کنه وا ...

ممنونم عزيزم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
خب قربونت برم ديشب طرح تاييد شده به من نشون داد عكساي اخر البوم گوشيش طرح تتو و بعدش طرح تاييد شده ...

نمیدونم منم دارم شک میکنم دیگه.پس بزار مطمئن شی بعد بهش بگو.زیر نظر داشته باش شوهرتو 

بخاطر استرس و بارداری تو فشاری انشالله که اتفاقی نیفتاده 

اميدوارم

يعني يك درصد همچين چيزي باشه من بايد برخوردم چي باشه؟

نمیدونم منم دارم شک میکنم دیگه.پس بزار مطمئن شی بعد بهش بگو.زیر نظر داشته باش شوهرتو 

چجوري زير نظر داشته باشم؟

عزیز،  من معنی این جملتو نفهمیدم. فقط یادش رفته ساعت تماس گرفتن رو پاک کنه که از 8 تا 12 خونه ...

ساعتي كه مشتري تماس گرفته ٨ شب بوده

امااز شماره مشتري هيچ پيامي براي رد و بدل طرح نيست

بعد اقا از ٨ شب تا ١٢:٣٠ شب غيب شده

همه برنامه ها پاكسازي شده بجز تماسش با اون خانم

چجوري زير نظر داشته باشم؟

تو خودتو زیر نظر داشته باش شغلش اینه با زن ها ارتباط داره فکر بیخودی نکن تو بارداری  اینقدر استرس داری که گاهی وقتا هر چیزی و میتونی برعکس ببینی وقتی بهت‌نشون میده کارو و از جزئیاتش برات میگه دیگه معلومه همه چی میتونه بهت چیزی نگه از کجا باید بفهمی 

تماساشو.ببین دیگه زنگ نمیزنه به اون.نگفتی دوربین نداره ساختمون؟

دوربين داره

ولي دست مدير ساختمونه كه كلا يه شهر ديگس

تو خودتو زیر نظر داشته باش شغلش اینه با زن ها ارتباط داره فکر بیخودی نکن 

من ادم بسته اي نيستم

اما چرا دروغ؟

چرا كتمان كرده با مشتري خونه من بوده؟

اول بهش بگو تو مغازه مشتری میاد زشت نیست شما در حال تتو باشی؟؟  بعد که باز دروغ گفت بگو مبلهای ...

حتما بهش ميگم

بيدار بشه دارم براش