2777
2789
عنوان

خيانت؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 84 پست
 یعنی شما اجازه میدی بره روی بدن زن نامحرم چه آشنا چه غریبه تتو کنه دست به بدن زن نامحرم بزنه خ ...

من ميگم اولين بار بعد ازدواجمون بوده

چون خيلي حساسم

به خاطر حساسيت من از دوران دوستيمون اين شغل گذاشته كنار

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم من ميگم چرا به من دروغ گفته كه باعث شده من بهش شك كنم؟ چرا گفته مغازم در صورتي كه خونه ...

از کجا معلکم‌خونه بوده شایدم ‌داشته رو بدن اون خانوم تا تو میکرده خواسته تو  متوجه نشی رفتار تو چجوری باهاش 

عزیزم حتما با شوهرش رفته پیش شوهرت.دوربینی تو ساختمون نیست حالا اگه خیلی شک داشتی نگاه کنی؟

قربونت برم كاش همين كه ميگي باشه

چرا منو دست به سر كرد پس؟

چرا شوهر طرف هماهنگ نكرده و خود دختره هماهنگ كرده؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
من ميگم اولين بار بعد ازدواجمون بوده چون خيلي حساسم به خاطر حساسيت من از دوران دوستيمون اين شغل گذ ...

کلا مانعش بشو وقتی به بدن زنهای دیگر دست بزنه بنظرت احتمال خیانت نمیره از شما زده نمیشه وقتی بدن یه زن زیباتر از شما را ببینه وااای فکرشم برام سخته

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
از کجا معلکم‌خونه بوده شایدم ‌داشته رو بدن اون خانوم تا تو میکرده خواسته تو  متوجه نشی رفتار تو ...

عكسي كه از پايان كار گرفته سالن خونه خودم پشتشه

قربونت برم كاش همين كه ميگي باشه چرا منو دست به سر كرد پس؟ چرا شوهر طرف هماهنگ نكرده و خود دختره ه ...

خب شاید شوهر دختر با گوشی خود دختره با شوهر شما قرار گذاشته.اخه اگه همینجوری هم بهش بگی و چیزی نباشه دلخوری پیش بیاد.

کلا مانعش بشو وقتی به بدن زنهای دیگر دست بزنه بنظرت احتمال خیانت نمیره از شما زده نمیشه وقتی بدن یه ...

براي منم دقيقا سخته

اونم مني كه دكتر بخاطر وضعيت بارداريم رابطه زناشويي دكترم منع كرده

فكرم هزارجا ميره

خب شاید شوهر دختر با گوشی خود دختره با شوهر شما قرار گذاشته.اخه اگه همینجوری هم بهش بگی و چیزی نباشه ...

خب قربونت برم ديشب طرح تاييد شده به من نشون داد

عكساي اخر البوم گوشيش طرح تتو

و بعدش طرح تاييد شده

الان اون پياماي رد و بدل عكس كو؟

کجاشو تتو کرده

ساعد دستشو

براي منم دقيقا سخته اونم مني كه دكتر بخاطر وضعيت بارداريم رابطه زناشويي دكترم منع كرده فكرم هزارجا ...

خوب دیگه بصورت جدی مانعش بشو شوهر اون زن دیگه کیه که اجازه میده یه مرد نامحرم به بدن زنش نگاه کنه واقعا که دیگه غیرت از جامعه رفته موفق باشی گلم😍

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما