جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 عنوان درد زیر شکم 216 بازدید | 20 پست خانوما میتونه علتش چی باشه؟ میترسم عفونت کرده باشم باز😬😬 نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن 1399/07/17 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_موفق عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2756 کجاست دقیقا؟ چند روز از آخرین روز پریودیت گذشته؟ The past can hurt, you can either run from it or learn from it
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 برا تاپیک اخرم گزارش بزنید صلوات میفرستم ممنون زدم، واسم دعا کن باردار باشم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 کجاست دقیقا؟ چند روز از آخرین روز پریودیت گذشته؟ این هفته اقدام داشتم پریودم هنوز موعدش نیس ولی نمیدونم چرا درد دارم نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 کجاست دقیقا؟ چند روز از آخرین روز پریودیت گذشته؟ تخمدان راستم بیشتر انگار ورم میکنه دوباره خوب میشه نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
بانو_موفق عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2756 این هفته اقدام داشتم پریودم هنوز موعدش نیس ولی نمیدونم چرا درد دارم اگه حول و حوش تخمک گذاریته بعضی اوقات درد طبیعیهاگرم نه که احتمالا عفونتهاگر یبوست داشتی میتونه از اونم باشه The past can hurt, you can either run from it or learn from it
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 اگه حول و حوش تخمک گذاریته بعضی اوقات درد طبیعیه اگرم نه که احتمالا عفونته اگر یبوست داشتی میتونه ... نه یبوست ندارم اصلا امروز ۱۶ امین روزه سیکل ام بود نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7682 عزیزم ان شاءالله ک بارداری موعدت چندمه 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
بانو_موفق عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2756 نه یبوست ندارم اصلا امروز ۱۶ امین روزه سیکل ام بود اوکیه ، ممکنه درد پیش بیادمیخوای بیشتر بدونی تو گوگل بزن درد میتل اشمرز(Mittel Ashmerz Pain) The past can hurt, you can either run from it or learn from it
zi21 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 1897 اگه حول و حوش تخمک گذاریته بعضی اوقات درد طبیعیه اگرم نه که احتمالا عفونته اگر یبوست داشتی میتونه ... منم خیلی وقته اینجوریم یبوستم دارمبه نظرتون از اونه؟ ....
بانو_موفق عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2756 یجور درد میانه سیکله اواسط سیکل پیش میاد The past can hurt, you can either run from it or learn from it
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 عزیزم ان شاءالله ک بارداری موعدت چندمه فدات ایشاالله، ۲ ماه ال دی مصرف کردم این ماه ۱ مهر پریود شدم دیگه نمیدونم این ماه چند روزه باشه سیکل ام نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
جاده مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 8337 منم خیلی وقته اینجوریم یبوستم دارم به نظرتون از اونه؟ ماله یبوسته نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
بانو_موفق عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2756 منم خیلی وقته اینجوریم یبوستم دارم به نظرتون از اونه؟ آره اگه خیلی دیر به دیر اجابت مزاج داشته باشین ، درد روده پیش میاد دقیقا زیر شکم ، برای یبوستتون نذارین طولانی شهاگه میتل اشمرز باشه درد بیشتر رو منطقه تخمدانه The past can hurt, you can either run from it or learn from it