2777
2789
ارومیه لیم

منیم طرفیمده بیر مشت نقل گردویی یه🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای دده ایندی چای 😕😟😟😮

بیر اسالتلی ترک هر زماندا چای ایچیر😉😉😉😉😉

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
یوخدی صاباح الاجایام.  سن‌ هارالیسان؟

من پدر مادری تبریزی هستیم ولی خودم همیشه تهران بودم و ب اصالتم افتخار میکنم و ترکی صحبت کردن رو یاد گرفتم

أریم شب کاردی سحر گَـلـَر  آجام آما گورخورام گدم آشپزخانیا😂

وله بابا دور بیر خرما یه اوشاخین وار

قیز لار بیر تاپیک ده تورک لره توهین الدیلر چون ناراحات اولدوم..چوخ اورَییم سیندی😔

منده گوردم چوخ بی فرهنگیدی داش باشین

ساواشمادیم ددیم لغو اولام گوی جهنم اولسون

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

سن‌نیه بالا؟

بیلمیرم که

اصلا دای زندگیه شوقیم یوخدی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
😂😂😂گوخما قیز...منیم ده همسر جانیم گجلر گلمیر..آیری شهر ده ...اما ننه سینن یاتیرام گجللر🤣

🤣🤣🤣🤣👏👏👏چوخ قشییدی

بویون منیم عاقام بیدا جوک تعریفلیردی

ددی کی:

بیر گون عاقا دورار گدر ننه سی گیله

دیر کی خانمنان ساواشمیشام

ایستیرم اونی تنبیه الیم

تک قویموشام،بیر هفته قالاجام بوردا

مامانیسی دییر کی :یوخ اوغلوم

ایستسن قشح تنبیه اولا من گلجام بیر هفته قالام سیزده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣