2777
2789
ارومیه لیم

منیم طرفیمده بیر مشت نقل گردویی یه🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای دده ایندی چای 😕😟😟😮

بیر اسالتلی ترک هر زماندا چای ایچیر😉😉😉😉😉

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
یوخدی صاباح الاجایام.  سن‌ هارالیسان؟

من پدر مادری تبریزی هستیم ولی خودم همیشه تهران بودم و ب اصالتم افتخار میکنم و ترکی صحبت کردن رو یاد گرفتم

أریم شب کاردی سحر گَـلـَر  آجام آما گورخورام گدم آشپزخانیا😂

وله بابا دور بیر خرما یه اوشاخین وار

قیز لار بیر تاپیک ده تورک لره توهین الدیلر چون ناراحات اولدوم..چوخ اورَییم سیندی😔

منده گوردم چوخ بی فرهنگیدی داش باشین

ساواشمادیم ددیم لغو اولام گوی جهنم اولسون

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

سن‌نیه بالا؟

بیلمیرم که

اصلا دای زندگیه شوقیم یوخدی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
😂😂😂گوخما قیز...منیم ده همسر جانیم گجلر گلمیر..آیری شهر ده ...اما ننه سینن یاتیرام گجللر🤣

🤣🤣🤣🤣👏👏👏چوخ قشییدی

بویون منیم عاقام بیدا جوک تعریفلیردی

ددی کی:

بیر گون عاقا دورار گدر ننه سی گیله

دیر کی خانمنان ساواشمیشام

ایستیرم اونی تنبیه الیم

تک قویموشام،بیر هفته قالاجام بوردا

مامانیسی دییر کی :یوخ اوغلوم

ایستسن قشح تنبیه اولا من گلجام بیر هفته قالام سیزده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣