2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو يکسال و نيم بايد هشت تا ده کلمه بگه

ماما بابا اب اش بده بریم بغل الو خاله عزیزم و ی سری چیزای دیگه ک یادم نمیاد الان

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
ماما بابا اب اش بده بریم بغل الو خاله عزیزم و ی سری چیزای دیگه ک یادم نمیاد الان

عاليه!

پسر من که۱۳ماهس فقط میگه اِده ینی بده و دادا

هر ماه چیزای جدید میگن خیلی باهاش حرفربزن کلماتو تکرار کن براش خیلییی زیاااد

خب خداروشکر فک میکردم باید جمله بگن تو این سن

هر دو ماه فرم هاي تکامل asq رو از سايت وزارت بهداشت ببين و براش پر کن اينطوري متوجه مي شي توي هر سني چه چيزي بايد بلد باشه و خيالت هم راحت مي شه

براي دختر منم دعا کن زودتر زبون باز کنه راحت شيم،بيست ماهشه هيچي نمي گه...

هر دو ماه فرم هاي تکامل asq رو از سايت وزارت بهداشت ببين و براش پر کن اينطوري متوجه مي شي توي هر سني ...

ممنونم گلم از راهنماایی...مشکل خاصی ک نداره؟؟؟بعصی بچه ها تنبلن نادرشوهرم میگه شوهرم تا سه سالگی اصلا هیچی نمیگفته بعدش بردش پیش ی سید خوب شده الانم هی کم حرفه خخخ

ممنونم گلم از راهنماایی...مشکل خاصی ک نداره؟؟؟بعصی بچه ها تنبلن نادرشوهرم میگه شوهرم تا سه سالگی اصل ...

نمي دونم ديگه خسته شدم از بس اين دکتر اون دکتر بردمش اولش مي گفتن مشکوک به اوتيسمه بعد ديگه اينقدر روانشناساي خوب و پزشکاي باتجربه بردم تا خيالم از اوتيسم راحت شد،گفتار درماني هم مي برم فعلا که نتيجه نگرفتيم،باباش هم مي گن دير زبون باز کرده ولي خب اخه اين يه مامان هم نمي گه يه کم دلم اروم بگيره

نمي دونم ديگه خسته شدم از بس اين دکتر اون دکتر بردمش اولش مي گفتن مشکوک به اوتيسمه بعد ديگه اينقدر ر ...

هیچی نیست خدا بزرگه ..خودت باهاش حرف برن تلویزیون نزار ببینه کتاب قصه بخون براش شعر بخون ایشالا ک دلت اروم بگیره💖

هیچی نیست خدا بزرگه ..خودت باهاش حرف برن تلویزیون نزار ببینه کتاب قصه بخون براش شعر بخون ایشالا ک دل ...

ممنونم مهربون