2777
2789
عنوان

دخملی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 31 پست
تا کی باید نگه دار یم؟ من دخترم 5 سالشه اصلا یادم نبود نگه داشتم امروز تو بغچه لباس زمستونیش پیدا کر ...

والا جدیدا میگن نگه دارید در اینده خدای نکرده خدای نکرده اگر کودکی مریضی بدی بگیره دور از جونشون با اون بند ناف میتونن درمان کنن .

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا نگه میدارید؟ اعتقاد قدیمیهای ما بود که هرجا بندازید روحیات بچه به اون سمت میره.هرچند خرافاته.ول ...

ما هم اینو اعتقاد داریم ولی جدیدا علم پزشکی میگه نگه دارید واسه سلولهای بنیادی و همچین چیزایی برای آینده بچه ها اگه خدا نکرده مریص بشن

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
والا جدیدا میگن نگه دارید در اینده خدای نکرده خدای نکرده اگر کودکی مریضی بدی بگیره دور از جونشون با ...

ببین من شنیدم باید آزمایشگاه نگه دارن تازه واسه نگهداریش یه پولی هم باید بدیم. اینی که ما نگه داشتیم فایده نداره

ببین من شنیدم باید آزمایشگاه نگه دارن تازه واسه نگهداریش یه پولی هم باید بدیم. اینی که ما نگه داشتیم ...

جدی؟😅😅😅 پس ببرم بندازم تو مدرسه🤭🤭

ما هم اینو اعتقاد داریم ولی جدیدا علم پزشکی میگه نگه دارید واسه سلولهای بنیادی و همچین چیزایی برای آ ...

اخه اونو تو آزمایشگاه نگه میدارن

تو خونه که کاملا میپوسه و ازبین میره

اخه اونو تو آزمایشگاه نگه میدارن تو خونه که کاملا میپوسه و ازبین میره

واسه من ۶ ساله و نپوسیده. پس ببرم دفن کنم منم

پشت دانشگاه ماهمیشه پر بود از بند ناف😂

😅😅

2790
2778
2791
2779
2792