2777
2789
عنوان

دخملی

237 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من اون هفته اقدام داشتم برای بارداری به نظرتون بی بی چک نشون میده الان؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل سه روز باید از زمان پریودت بگذره

چقدر بد😔

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
حداقل سه روز باید از زمان پریودت بگذره

اخه چون من رژیم تعیین جنسیت دارم قرار بود روزی دو بار رازیانه استفاده کنم. بعد از اقدام گفته قطع کن.به نطرت اگه باردار نباشم این یعنی من یکماه وقفه انداختم تو زمان سه ماه مصرف قبل اقدام. چکار کنم به نطرتون؟

زوده عزیزم من روز بعد موعدم مثبت شد😍

من هر ماه تقریبا ۴ یا ۵ روز زودتر از موعد ماه قبل پریود میشم. ۴ مهر پری شدم یعنی اگه ۳۰ مهر تست بدم معلوم میشه؟؟؟

با اجازه استارتر عزیز  یه سوال داشتم .خانما شما بند ناف بچتو نو چیکار کردید؟

نگه داشتم تو یه نایلون و قایم کردم

من هر ماه تقریبا ۴ یا ۵ روز زودتر از موعد ماه قبل پریود میشم. ۴ مهر پری شدم یعنی اگه ۳۰ مهر تست بدم ...

به نظرم حداقل باید تا ۴ آبان صبر کنی که سی روزت دقیق بشه

زودتر میزنی منفی میشه ناامید میشی

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
اخه چون من رژیم تعیین جنسیت دارم قرار بود روزی دو بار رازیانه استفاده کنم. بعد از اقدام گفته قطع کن. ...

والا اونو باید از خود دکترت بپرسی

ولی تا زمان پریودیت بیبی چک مثبت درنمیاد

تا کی باید نگه دار یم؟ من دخترم 5 سالشه اصلا یادم نبود نگه داشتم امروز تو بغچه لباس زمستونیش پیدا کر ...

چرا نگه میدارید؟

اعتقاد قدیمیهای ما بود که هرجا بندازید روحیات بچه به اون سمت میره.هرچند خرافاته.ولی خوب اعتقاده دیگه.من کوه دفن کردم

2790
2778
2791
2779
2792