2777
2789
عنوان

پیچیدن بند ناف

820 بازدید | 27 پست

کسی بوده بند ناف بپیچه دور گردن جنین چه مشکلی پیش میاره حرکاتاش کم شده بود رفتم دکتر گفت بند ناف پیچیده خیلی نگرانم حرکتاشو از اولم خوب حس نمیکردم گفت حرکتاشو چک کن کم شد سریع بیا اما من حرکتاشو خوب متوجه نمیشم چندبار باید حرکت بزنه 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ماما برو که وارد باشه با ماساژ از روی شکم درستش میکنه...

نگران نباش چیزی نمیشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

تاپیکم هس برو بخون.چندین بار رفتم بیمارستان نوار قلب و..گرفتن ولی خیلیا هیچ کاری هم‌نکردن من جنله عروس عموم‌اونم سالم بدنیا اومد بچش .سرزایمان سه دور بتد ناف رو دکتر بازکرد ازگردنش

نگران نباش خواهر منم همینطور بود سالم به دنیا اومد فقط سزارین شد مادرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه من سه دور پیچیده بود

دور از روی شما نزدیک بود بیمره

۴ روز بستریش کردن تنگی نفس داشت الان شکر خدا خوبه.ولی بچم اصلا خوب وزن نگرفته بود

چون بند ناف میپیچه خوب تغذیه و اکسیژن به بچه نمیره

من نمیدونستم پیچیده

شما حتما زود زود چک کن حتما حتما نوار قلب بگیر

چن دور پیچیده؟ اصلا نگران نباش مال من سه دور پیچیده بود چربی شکمم زیادبود حرکتشو زیاد حس نمیکردم ولی ...

منم چربی شکمم زیاده جفتمم قدامیه زیاد حس نمیکنم حرکتاشو فشارمم هی بالا میره نمیدونم چیکار کنم 😭

یعنی کل روز هر ساعت پنج بعر باید حرکت بزنه؟؟؟

توهمه ثابت شده نیس من حرکاتشو متوحه نمیشدم بزور درروز سه چهاربار دقت نیکردم ببینم‌تکون میخوره یانه.دکترم گفته بود سه دور خطرناکه اگه حرکاتش کم شد بیا ولی متوجه حرکاتش ننیشدم‌باید هی تغییرحالت میدادم‌بلکه حرکت کنه

منم چربی شکمم زیاده جفتمم قدامیه زیاد حس نمیکنم حرکتاشو فشارمم هی بالا میره نمیدونم چیکار کنم 😭

نترس توکل کن بخدا.چن ماهته؟ من فک کنم‌از هفته ۲۷ یا ۲۹ گفتن سه دور پیچیده دورگردنش

یه ماما برو که وارد باشه با ماساژ از روی شکم درستش میکنه... نگران نباش چیزی نمیشه

مامای خوب سراغ ندارم من استراحت مطلقم و هماتومم دارم و سرکلاژم شدم خطرناک نیست

دختر داداشم زمان تولد 4 دور بند ناف پیچیده بوده دور گردنش. کبود شده بوده طفل معصوم ولی خداروشکر مشکل ...

انشالله لطفا برام دعا کن بسختی باردارشدم از استرس حالم بده