2777
2789
عنوان

پیچیدن بند ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 27 پست
تاپیکم هس برو بخون.چندین بار رفتم بیمارستان نوار قلب و..گرفتن ولی خیلیا هیچ کاری هم‌نکردن من جنله عر ...

ممنون 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامای خوب سراغ ندارم من استراحت مطلقم و هماتومم دارم و سرکلاژم شدم خطرناک نیست

مامانم تعریف میکنه که 

حامله بوده خواهرام رو 

دوقلو هستن 

یه همچین اتفاقی افتاده براش 

میره ماما که اونم حوله گرم میکنه میزاره روی شکم مامانم با روغن اروم ماساژ میداده شکمش رو 

بعد که میره سنو میگن درست شده 

اول از دکترت بپرس ..شاید برا شما مناسب نباشه 

ولی اونطور نمیمونه که ...بچه میچرخه ...بند ناف یه جا نمیمونه نگران نباش خیلی چیز بعیدی هست شاید از هزارتا یکی اینطور بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

انشالله لطفا برام دعا کن بسختی باردارشدم از استرس حالم بده

حالتو میفهمم عزیزم منم این روزارو گذروندم حتی یادمه نظر کردم گوشواره هامو بدم‌حرم امام رضا ع اگه دخترم سالم بیاد بغلم.دخترم بغلم بود رفتیم مشهد دادم‌حرم.الانم‌یه سالشه.استرس بخودت نده خیلیا این مشکل براشون پیش اونده و بسلامتی ازش رد شدن انشاالله شماهم بسلامتی بغلش میکتی

بچه من سه دور پیچیده بود دور از روی شما نزدیک بود بیمره ۴ روز بستریش کردن تنگی نفس داشت الان شکر خ ...

خداروشکر الان خوبه چقد روزای سختیو سپری کردین برای منم دعا کن بازشه من از بیمارستان دورم چندساعت راهه نگرانم

مامانم تعریف میکنه که  حامله بوده خواهرام رو  دوقلو هستن  یه همچین اتفاقی افتاده ب ...

انشالله ممنون

حالتو میفهمم عزیزم منم این روزارو گذروندم حتی یادمه نظر کردم گوشواره هامو بدم‌حرم امام رضا ع اگه دخت ...

انشالله ممنون محتاجم ب دعاتون تو این روز ممنونم

انشالله ممنون محتاجم ب دعاتون تو این روز ممنونم

بعد یه ماه دوباره سونو بده.مال من بعد یه هفته یه دورش بازشده بود.یه دورش که بازشد دیگه نوارقلب ایناهم‌نرفتم.بهترینهارو برات ارزو دارم 

خداروشکر الان خوبه چقد روزای سختیو سپری کردین برای منم دعا کن بازشه من از بیمارستان دورم چندساعت راه ...

انشالله مشکلی پیش نیاد براتون و نی نی گلتو سالم بغل کنی

فقط حرکاتش کم شد حتما برو نوار قلب

کم کاری نکن

بعد یه ماه دوباره سونو بده.مال من بعد یه هفته یه دورش بازشده بود.یه دورش که بازشد دیگه نوارقلب ایناه ...

ممنونم عزیزم

انشالله مشکلی پیش نیاد براتون و نی نی گلتو سالم بغل کنی فقط حرکاتش کم شد حتما برو نوار قلب کم کاری ...

ممنون انشالله