2777
2789
عنوان

قانون جذببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
پوستم. کک. مکی بود هردکتری میرفتم درمانش موقتی بود.. یکی هم برا خواستگارام.. یا نیومدن اگرم میومدن م ...

خب خواستگار خوب اومد؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یه بنده خدا ساب میخرم خیلی هم سرش شلوغه 

از کجا عزیزم

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
روزی چند دقیقه گوش میدی؟ تا کی باید گوش بدی؟

روزی حدود یکساعت.. من از دوهفته اول تقریبا نتیجه هامو حس کردم قشنگ

معجزه ای بنام سابلیمینال زندگی ام رانجات داد😍♥️خدایا شکرت❤️❤️❤️😍🍒آذرخانوم هسدم🥰🥰🥰🍒
اول از همه باید ذهنت رو از تمام تردیدها و افکار منفی و صفاتی مانند بخل حسادت و... پاکیزه کنی.‌ شکرگز ...

عزیزم میشه بگی عنوان تاپیکت چبه

از کجا عزیزم

یه خانوم.. مشتریها تو تل باهاش درارتباط هستن کانال نداره چون سرش خیلی شلوغه دیگه نمیرسه برا کانال 

معجزه ای بنام سابلیمینال زندگی ام رانجات داد😍♥️خدایا شکرت❤️❤️❤️😍🍒آذرخانوم هسدم🥰🥰🥰🍒
روزی حدود یکساعت.. من از دوهفته اول تقریبا نتیجه هامو حس کردم قشنگ

قیمتش چنده گلم

بستگی داره چه سابی بخوای 

برا گشایش کار و بار

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
خب خواستگار خوب اومد؟

قبلش خواستگارام جدی نبودن اره خداروشکر تقریبا از دوهفته اول نشونه هاشو دیدم حدود یکماهی ک از سابم گذشت خواستگار اومد دوتا مورد خوب خداروشکر