2777
2789
عنوان

قانون جذببببببب

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست
مثلا چه خواسته ای داشتی و بهش رسیدی؟

پوستم. کک. مکی بود هردکتری میرفتم درمانش موقتی بود.. یکی هم برا خواستگارام.. یا نیومدن اگرم میومدن می‌پسندیدن ولی دیگه جلو نمیومدن 

معجزه ای بنام سابلیمینال زندگی ام رانجات داد😍♥️خدایا شکرت❤️❤️❤️😍🍒آذرخانوم هسدم🥰🥰🥰🍒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه کارش ؟

اول از همه باید ذهنت رو از تمام تردیدها و افکار منفی و صفاتی مانند بخل حسادت و... پاکیزه کنی.‌ شکرگزاری در حد عمیق و وسیع. ( فایل های صوتی رایگانش رو توی یکی از تاپیکهام گذاشتم) و اینکه همیشه احساس خوب داشته باشی نسبت به خواسته هات

وای اره من 😍

عزیزم چه سالی گوش میدی

لطفا اگه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرست              در میان این همه هیاهو من خدا را دارم                       ( .و همین کافیست.)
یس ولی نه اینکه زندگیتو ول کنی بچسبی به قانون جذب

نیازی نیست زندگی رو ول کنیم. جذب در ذهن ماست و از ذهن ما اتفاق میفته همه چیز از درون ما شکل میگیره (همه اتفاقات بیرونی تحت تاثیر ضمیر ماست)

پوستم. کک. مکی بود هردکتری میرفتم درمانش موقتی بود.. یکی هم برا خواستگارام.. یا نیومدن اگرم میومدن م ...

من یه مدت البته کوتاه برای پوستم گوش میکردم ولی نتونستم ادامه بدم، واقعا نتیجه اش محسوس بود؟

من یه مدت البته کوتاه برای پوستم گوش میکردم ولی نتونستم ادامه بدم، واقعا نتیجه اش محسوس بود؟

خیلییی زود اثر کرد.. خیلی تو کارش برا مشتریا دقت میکنه و وقت میذاره... قبلش ازشون است میگیره که اگه انسداد ذهنی دارن رفع انسداد و بوسترمخصوص به اسم خوده طرف بذاره تو ساب 

معجزه ای بنام سابلیمینال زندگی ام رانجات داد😍♥️خدایا شکرت❤️❤️❤️😍🍒آذرخانوم هسدم🥰🥰🥰🍒
خیلییی زود اثر کرد.. خیلی تو کارش برا مشتریا دقت میکنه و وقت میذاره... قبلش ازشون است میگیره که اگه ...

تست میگیره... اشتباه تایپی بود ببخشید