2777
2789

سلام عزیزان

سوالم درباره خواستگار یا دوست هست... نه کسی که نامزدی و عقد کرده یا با همسرش زندگی میکنه.

تو دوره دوستی و آشنایی آیا دعوایی کردین که باعث جداییتون بشه و دنبال اون شخص برین و حاضر نشه با شما ارتباط بگیره و ناامید بشین... بعد خودش یه مدت بگذره و برگرده؟‌ میشه توضیح بدین چی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی من نرفتم دنبالش خودش دوباره اومد خودشم رفت وصله هم نبودیم

منم دلم میخواد برگرده و پسش بزنم، چون خیلی بهش خوبی کردم، اخلاق گندش رو کسی نمیتونه تحمل کنه، دو تا طلاق داشته

ما توی دوران اشنایی بودیم بعد دخترخالم اومدبهم گفت ک فلانی اینجوریه(مشروب میخوره)منم حقیقتش خیلی روی این موضوع حساسم باهاش کات کردم هرچی گفت دروغ میگن من ثابت میکنم گفت میام با خالت و. دخترخالت حرف میزنم ببینم کجا دیدن من همچین کاری بکنم ولی من گفتم نه دیگه تموم شد همه چی 

ولی خیلی دوسش داشتم ازیطرفم فکرمیکردم انتخاب اشتباهیه

۶ماه گذشت بابام عمل داشت تو بیمارستان بود بعدمن نشسته بودم توی سالن ک از اتاق عمل بیارنش حواسم نبود دستم خورده بود روی صفحه ی تلگرامش براش پیام رفته بود اومدم پاک کنم تیک خورد

دیگه ازهمونجا دوباره کم کم اما رسمی شروع شد دیگه ماه بعدش مامانشو فرستادخونمون اوکی شد همه چی