2777
2789
عنوان

مهمون مذهبی 🤔

392 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها یه سوال یه.مهمون مذهبی داشته باشین  مهمونی که دوسه روزم میمونه جلوش رعایت میکنین یانه منظورم ماهواره اس میدونین ماهواره ندارن ولی خوب میخوایین سریالتونو ببینینو اینکه دیگه حالا سریالای ماهواره هیچی نداره بازم به خاطر پوششون روشن نمیکنین جلوشون چیکار میکنین یا اینکه مثلا  صرفا به خاطر اونا چادر بزارین  و...کارای دیگه ای که میدونین مذهبی ها دوست ندارن ولی واسه شما عادیه انجام میدید یانه از اینور میگم مهمون احترام داره از این طرفم خوب مهمون یه ساعت دو ساعت نیس حرف دو سه روزه بچه ها اینم هستا مثلا بابام یه دوست داشت اخوند بود تازه میومدن خونه ما از این کله گنده های خیلی مذهبی بود رییس یکی از اداره های مهم استان که  واسه یه کار اومده بودند شهرما و فقط بابامو میشناخت چون زنشم همراش بود شب اومدن خونه ما موندن فردا ظهر رفتن بعد این اولی اومد خیلی جدی بعد ما رسیورمون از این مینی ها هس پشت تی ویه اصن نشون نمیده بعد این یکم یخش بازشد گفت کنترل تی وی رو بدین حالا همه ما استرس وای زشته جلوش و اینا خداکنه یه چیز غیر عادی پخش نشه و اینا اقا ما این کنترلو دادیم دستش این کل کانالارو جا به جا کرد اون موقعا ماه پبکر میداد قفل کرد رو ماه پیکر قشنگ نشست تا تهشم دید هیشکی حق حرف زدن نداشت که قشنگ کل سریالو ببینه بعد اخرشب که با خانومش رفتیم تو اتاق سر بحثو باز کردم دیدم نه خودشون به خاطر شغلش ماهواره ندارن ولی زنش میگفت یه سره خونه خواهرش و داداشاشه وا سریالا  والا من شاخام دومتر شده بودن همه برگهام ریخته دیگه الان یادمون میاد چه استرسی داشتیم از خنده میمیریم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی باش همین نه سخت بگیر نه خودمونی

عادی یعنی چجوری؟

نمتونم از وسط سریال بزنم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

سلام.به نظر من معمولی رعایت کن 

باورت نمیشه من فقط یه شب یه جا دعوت بودم ولی خیلی اذیت شدم که یادشم میافتم عصبی میشم احترام خوبه اونم به مهمون

ما رو دعوت کردن بعد مثلا چادر پوشیدن با دامن کوتاه .شب به زور گفتن رو تخت ما بخوابین من کلا از رو تخت کسی خوابیدن بدم میاد .بعد قاب عروسیشون بالا سرمون.فک کن چی کشیدم .همسرم میگفت من نمیبینم تو چرا حرص میخوری .ولی خیلی بد بود بد

بنظر من ی چند روزی قید فیلم دیدنت رو بزن نظر من اینه. چون به شخصه میگم بعد از مدت ها اومدن و بهتره ...

حرفتو خیلی قبول دارم ولی زورم به خودم نمیرسه از همبن الان یه استرسی دارم که خدا میدونه نمیدونم میتونم خودمو کنترل کنم یانه

خیلی طولانی نوشتی‌ اما کلا منظورت اینه آیا لازمه جلوی اونا شیوه زندگی واقعیتو قایم کنی یا نه. من اگر بودم به خاطرشون حجابمو تغییر نمیدادم اما یه پوشش عرفی مثل شلوار بلند و آستین متوسط رو انتخاب میکردم. صدای سریالم کم میکردم میدیدم .

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.