2777
2789
عنوان

مهمون مذهبی 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 30 پست

کلا سریال های ترکی ماجراهاشون جالبن 

آدم باید جنبه دیدنشو داشته باشه حالا موضوع شما مهمونه بنظر من مشکلی نداره امکان داره فقط بخاطر شغلشون پرهیز کنن مثل این آقا ک خودتون گفتین 

بالاخره مهمونن و احترام دارن جلشون کانال ماهواره نیاد خیلی بهترا

سلام.به نظر من معمولی رعایت کن  باورت نمیشه من فقط یه شب یه جا دعوت بودم ولی خیلی اذیت شدم که ...

اره واقعا خیلی کارشون اشتباه بودت رو همون رو تختی خوشون گفتن بخوابین؟ یاروتختیو عوض کردن؟ وای من اگر میمردمم رو روتختی کسی نمیخوابیدم بعدم اخه کی جایی که عکسشون هست مردمو میبره اونجا اخه

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفتو خیلی قبول دارم ولی زورم به خودم نمیرسه از همبن الان یه استرسی دارم که خدا میدونه نمیدونم میتون ...

خانم گل استرس برای چیه. ی سری برامون مهمون اومد، دیدیم اصلا طرف خودش عشقه فیلم نگاه کردنه. میشینه تمام فیلم و سریال ها رو نگاه میکنه. راس همون ساعت که شد، گفت اگه میشه بزنین فلان شبکه

ی مورد دیگه هم داشتیم، خیلی اتفاقی تلویزیون روی همون شبکه ای بود که فیلم داشت. گفت اینا چیه نگاه میکنین. ما هم شبکه رو عوض کردیم

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!

به نظرم واسه بچه ها برنامه کودک بزار ولی فیلم و صحنه..ادب و فرهنگ ایرانی حکم میکنه مهمون معذب نشه..

سه روزه..تااخر عمر که نیست

خاله م یکبار مهمون مدهبی داشتن پسرخاله م عقده ای بازی دراورد عمدا زد رو رقص و زنای لخت...بنده خدا وضع مالیشونم خوب نبود ولی گفت میریم هتل مزاحم شما زیاد شدیم!!! چندساعت..

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

ببین سریال از نظر من عیبی نداره اما میتونی جلو‌مهمون بشینی سریال ببینی؟ زشت نیست؟ آخه باید با اونا باشی

من با اینکه کاملا بی مذهبم‌اما اگه جات بودم احترامشون رو در حد تعادل نگه میداشتم. چون مهمونن

درمورد پوشش هم نیازی به چادر نیست ولی بامانتو سنگین باشید اگر با خانمشون هست خانمه خیلی ادیت میشه..خودمون زنیم درک داریم

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.
ببین سریال از نظر من عیبی نداره اما میتونی جلو‌مهمون بشینی سریال ببینی؟ زشت نیست؟ آخه باید با اونا ب ...

عزیزم اخه مهمون چند روزن مثلا خانومش خوابیده اقاش بیداره ودر حال صحبته من اونموقع بیکارم ومیتونم فیلم ببینم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
اره واقعا خیلی کارشون اشتباه بودت رو همون رو تختی خوشون گفتن بخوابین؟ یاروتختیو عوض کردن؟ وای من اگر ...

وای نگو رو تختی عوض نکردن .ما هم به زور بردن خونشون .من تا صبح بیدار نشستم گوشه اتاق .اصلا یادش میافتم عصبی میشم .با اون دامن رو زانوشون 

تازه فرداشم به اصرار گفتن بریم پارک .قلیونشونم برداشتن اااا بکش درازم کشیده بودن .همسری من رعایت همه رو میکنن جلو دوستش چیزی نمیگفت با اییشون حرف میزد 

منم برا اینکه بی احترامی نشه تنهایی رفتم دور زدم تا اون روز تموم شد

عادی یعنی چجوری؟ نمتونم از وسط سریال بزنم

نه دیگه بشین عادی سریالت ببین
مامان من کلا جلسه ای بود و. رو صورتش ه کیپ میگرفت از نظرش من بدحجاب بودم و. ته جهنم جام بود
به بدبختی ماهواره خریدن کلی دعوا کرد با همه بعد از مدتی نشست پای سریال ها و. منوتو
الان هرسریال و. با تکرارش سه چهارباری میبینه
بعد یکی از اقوام مذهبی سپاهی خانواده شهید اومدن منزل پدرم
مامانم اول هیچی نگفت بعد کم کم روشن کرد و گفت من باید سریالم ببینم شما هم ببینید هیچی نیس
هیچی دیگه اونا هم گفتن راحت باش ما نداریم ولی خب مشکل هم نداریم با دیدنش

عزیزم اخه مهمون چند روزن مثلا خانومش خوابیده اقاش بیداره ودر حال صحبته من اونموقع بیکارم ومیتونم فیل ...

واقعا اینقدر معتاد به سریالی؟!!!!! بعید میدونم خانم بدون اقا بخوابه...ولی اگر اینطور بود به همسرت بگو اقا رو ببره داخل اتاق باهم حرف بزنن..شما تو سالن فیلم ببین

وای نگو رو تختی عوض نکردن .ما هم به زور بردن خونشون .من تا صبح بیدار نشستم گوشه اتاق .اصلا یادش میاف ...

وای من بودم خودمو میزدم مریضی دست اقامو میگرفتم میومدم خونم

ببین عزیزم باید ببینی مهمون که میاد چطورین اخلاقشون چیه درچه حد وحدودی رعایت می کنند مذهبی واقعی هستن یا مذهبی نما که فقط جلو بقیه نشون میدن وتظاهر میکنن ولی قید وبند تو خلوت ندارن ازخانمش بپرس فلان فیلمو باهم ببینیم یامیگه نه یا هم نگاه میکنه

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
ببین عزیزم باید ببینی مهمون که میاد چطورین اخلاقشون چیه درچه حد وحدودی رعایت می کنند مذهبی واقعی هست ...

اره خوب پیشنهادیه همین کارو میکنم ممنون

ببین عزیزم باید ببینی مهمون که میاد چطورین اخلاقشون چیه درچه حد وحدودی رعایت می کنند مذهبی واقعی هست ...

دقیقا اقاش نباشه خانمه نخواد ببینه نمیبینه اگه واقعا برتش مهم باشه سرگرم گوشی یا بچه ها میشه شما سریالت ببین