2777
2789
منم شنیدم اینجوری ولی همه ازت بترسن خیلی زشته. دیگه دوس ندارم به کسی نگا کنم یا حرفی بزنم خیلی ناراح ...

ی چیز دیگه هم هس اسی.انقدک بهت گفتن رفته تو سرت و باهاش عجین شدی موقع حرف زدن خودت باش سعی نکن طبق باب میل دیگران رفتار کنی .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل اینکه تو فامیل حرف منو زدن که چشام شوره. اما به خداوندی خدا من اصلا به چیزی دقت نمیکنم نه وسیله ...

عزیزم

شما چشمت شور نیست

من کارم چاکرادرمانیه و از روی علم وتحقیق بیست ساله بهت میگم.

چون مهربونی و بد کسی رو نمیخوای. پس مسی رو چشم نمیزنی.

گاهی مادر و پدر از شدت عشق بچه شون چشم میزنن که با صلوات و ذکر رفع میشه

دور از شما،، گاهی ادمهایی که بخل، حسد ، کینه ، تنفر، رشک، عقده و انرژیهای منفی وجودشون رو پر کرده

با کینه درونی شون به دیگران انرژی منفی میدن که به اصطلاح چشمشون میزنن

و این شامل شما نیست

شما انرژی ات کاملا مثبته،  حسادت نداری. کمبودی نداری که آه بکشی، چشم و دل سیری، تلاشگری

به اراجیف دیگران گوش نده

بیعرضه گیشون رو میذارن به حساب چشم زدن دیگران

اگه چشم کسی شور باشه، همون لحظه اتفاق بد می افته.

مثلا با حرص بگه وا، چه گوشی گرونی، و گوشی همون لحظه بیفته داغون بشه😄

عزیزم شما چشمت شور نیست من مارم چاکرادرمانیه و از روی علم وتحقیق بیست ساله بهت میگم. چون مهربونی ...

من به چاکراها خیلی علاقه دارم. میشه راهنماییم کنید؟ 

ماخانوداگی اینجوری هستیم متاسفانه ولی ادم چشم خورده رو هم شفا میدیم البته بابام وپدر بزرگم ن ما ولی ...

تفش کردی یعنی چی 🤔🤔🤔🤔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
امان از دست ما ایرانی ها. تاحالا از خودتون پرسیدین چرا کسی افراد ثروتمند ومشهور رو چشم نمیزنه؟تازه ا ...

کی گفته یه همسایه مولتی میلیاردر داشتیم در عرض چندماه مرده سرطان گرفت ناگهانی مرد خیلی هم خوشتیپ بود. از اقوام هم.بودن که ماشین نو گرفتن یهو ازبین رفتن....

ی چیز دیگه هم هس اسی.انقدک بهت گفتن رفته تو سرت و باهاش عجین شدی موقع حرف زدن خودت باش سعی نکن طبق ب ...

میترسم بخدت بگن چشمشون زدم. خیلی محتاط شدم دیگه هزار بار ماشاءالله میگم 

ما هم تو شهرمون پر از چشم شور یادمه شوهرم شغل خوب داشت و حقوقش هم خوب بود یه ماشین شاسی بلند گرفتیم البته چهار سال پیش بعدم رفتم بیرون از قضا یه اقای که تو شهر معروف ب چشم شوری اتفاقی ما رو دید اول اومد نزدیک ماشین ب شوهرم گفت تو خریدی بعدم گفت تو ام تو همون شرکته که حقوقش خوبه کار میکنی اینو که گفت ب دلم بد افتاد بعدش راه افتادیم که بریم ماشینمون پنچر شد یه هفته بعدش شوهرم بی دلیل عذرشو خواستن و از کار اخراج شد ماشینو فروختیم تا دو سال بی کار بود شوهرم ینی مرده کار خودشو کرد همون شد

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....