2777
2789
امان از دست ما ایرانی ها. تاحالا از خودتون پرسیدین چرا کسی افراد ثروتمند ومشهور رو چشم نمیزنه؟تازه ا ...

به اینم فکر کردم. مثلا چرا بعضی این بلاگرا.یا بازیگرای معرف چشم نمیخورن؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما هم تو شهرمون پر از چشم شور یادمه شوهرم شغل خوب داشت و حقوقش هم خوب بود یه ماشین شاسی بلند گرفتیم ...

بخدا من اصلا جرات ندارم به کسی اینجوری بگم باید ماشاءالله رو بگم 

چه ذکری. بخدا دارم عذاب میکشم. امروز که مامانم اینجوری کرد بدتر. ماشاءالله رو هم گفتم حتی دقیق میگم. ...

همین دیگه سوره فلق و ناس و لا حول ولا قوه الا بالله بعدم فوت کن تو صورت طرف ، اینقدرم نگو چشم شوره چشم شوره

بخدا من اصلا جرات ندارم به کسی اینجوری بگم باید ماشاءالله رو بگم 

نه این مرده اصلا ماشاالله تو دهنش نمیچرخه یه چیزی هم میبینه بهش زل میزنه دایم هم تو کوچه خیابون میچرخه بیکار پول دار هم هست 

ارزش ادمای امروز فقط یک ماهه بقیه اش میشی تکرار مکررات ....
همین دیگه سوره فلق و ناس و لا حول ولا قوه الا بالله بعدم فوت کن تو صورت طرف ، اینقدرم نگو چشم شوره چ ...

دختر خاله ام تعارف داداشم و مامانم میکرد بیان خونمون من بقل دستش اصلا هیچی بهم نگفت  من خبر نداشتم که اینا چی در مورد من فکر میکنن بعد به گوشم رسید تا چند وقت اینقدر ناراحت بودم حالم خیلی بد شد 

یه روز از جلو خونه همسایه رد میشدم دیدم با بچه هاش گفتم خداروشکر اینا خوشبختن. بعد از چند وقت مامانم ...

این یک اتفاقه. یعنی قدرت ادم از خدا بیشتره؟

شبشه رو در بغل سنگ نگه میداره

حافظ بنده هاشه

ربطی بشما نداره