2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماخانوداگی اینجوری هستیم متاسفانه ولی ادم چشم خورده رو هم شفا میدیم البته بابام وپدر بزرگم ن ما ولی وای وای اگ حرفی بزنیم مثلا ی بار داداشم داشت رد میشد چشمش ب ی دختری افتاد گفت نگا کنید چقد میوه داره ی ساقه بزرگ افتاد زیر پاش وکلی میوه ریخت رو زمین یا من یبار ب  جاریم گفتم ماشاالله چاق شدی (اخه لاغربود) تا ی هفته مریض بود وزمین گیر تا مادرشوهرم اومد گفت بیا دختره الان ممیره من تفش کردم خوب شد😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی
چطور گلی؟ 

حرف زدنی از چی خودتو بزن ب اون راه 

فردا نگن تو تعریف کردی ینا چشمون زدی

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
جاریم یه تک پوش طلاخرید ۲۷میلیون.یه گوشی خریده ۶میلیون.جاری وسطیم یه ادم اب زیر کاهیه هیچ وقت دستش ر ...

چشمت دنبال مال کسی نباشه همیشه برای دیگران بخواه تا خدا هم بهت بده خدا ب آدمای حسود هیچی نمیده 

ماخانوداگی اینجوری هستیم متاسفانه ولی ادم چشم خورده رو هم شفا میدیم البته بابام وپدر بزرگم ن ما ولی ...

منم شنیدم اینجوری ولی همه ازت بترسن خیلی زشته. دیگه دوس ندارم به کسی نگا کنم یا حرفی بزنم خیلی ناراحتم

منم یبار ی دختر ۴ساله تو کوچمون بود با دوستم بودم تا دیدمش گفتم چ دختره تپله ماشالله  یهو پخش یمین شد طفلک بعد منو دوستم از اینکه چشمم شوره خندمون گرفت یهو دختره برگشت دستسو گرفت ب کمرش و بلند داد زد بی شعوووورا😠😠😠

امان از دست ما ایرانی ها. تاحالا از خودتون پرسیدین چرا کسی افراد ثروتمند ومشهور رو چشم نمیزنه؟تازه اونا روز به روز بیشتر پیشرفت میکنن. چون اونها در زندگی شون فقط خدا رو صاحب قدرت می دونن،حالا ما از زن همسایه گرفته تا فلان فامیل دورمون تو زندگیمان صاحب قدرتن،فقط با نگاهشون،یاللعجب

یه روز از جلو خونه همسایه رد میشدم دیدم با بچه هاش گفتم خداروشکر اینا خوشبختن. بعد از چند وقت مامانم ...

نه مث اینکه خیلی وضعت خرابه  

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
ذکر بگو و از کسی تعریف نکن بیشتر سکوت کن

چه ذکری. بخدا دارم عذاب میکشم. امروز که مامانم اینجوری کرد بدتر. ماشاءالله رو هم گفتم حتی دقیق میگم. ببنید حتی تایپش رو هم درست میگم