2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردین جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست
بستگی به خودت داره اون لحظه تا میتونی زور بزن جیغ نکش فقط زور من قبل اینکه دردام شروع بشه فقط ایت ال ...

😪😪😪😪😓😓😓😓😓😓😓😓😓😓

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
من خواهرم ۳ تا طبیعی بوده  هر کدامش چند ساعت درد کشیده  بعدشم سرپا بوده  منم حس می ...

من احساس میکنم همش به ژنتیک مربوطه من عین مادرم بود بارداریم مادرم کلن سر من ۴ کیلو وزن زیاد کرده بود و ترک نخورده بود شکمش منم تا الان ۴ کیلو زیاد کردم و ترک نخوردم یا سر دنیا اومدن من راحت زایمان کرده حتی فرصت نشده بره بیمارستان توی خونه به دنیا اومدم خداکنه منم اونجوری باشه زایمانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی خوش شانسی والا هر که دیدم انقد ترسونده منو که نگو اصلا خوشحالی ام رو کامل برده درد زایمان&nb ...

من طییعی رو دوست دارم ا ز اینکه یه تیغ به بدنم بخوره میترسم تمام زورمم زدم که بر ش نخورم عزیزم فقط استرس نداشته باش نترس 

فقط توکلت به خدا باشه تا نیتونی اون لحظه صلوات بفرست  

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
سلام گلم خوبی .نی نی گلت بدنیا اومد؟؟

سلام خوبم اره ۸ ابان با دو روز در تو خوحه و یک روز بیملرستلن اره بدنیا اومد 

خداروشکر وزنشم ۳۲۰۰ بود 

طبیعی 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
سلام خوبم اره ۸ ابان با دو روز در تو خوحه و یک روز بیملرستلن اره بدنیا اومد  خداروشکر وزنشم ۳۲ ...

عزیزم اقدامات چه جور بود؟شرح میدی؟

۶ ماه اقدام ناموفق داشتم خیلی ناراحتم.زخم هم دارم.عفونتم دارم.

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
2790
2778
2791
2779
2792