2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردین جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 44 پست
پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک  اول پیاده وری و ورزش های مخصوص بارداری رو انجام بده   با توپ ...

مرسی  متوجه بالا پاین شدن رو توپ نمیشم 

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
ماساژ میدم  هفته دیگه باید سونو بدم  توپ دارم همینچوری بشین روش و پاهارو به عرض شانه باز ...

اره و روش بپر بپر و کمرتو قربده یا دستاتو بزار رو زمین و دولا شو و زانوهاتو از هم فاصله بده سعی کن باسنت برسه ب زمین بین پاهات این حرکت ها دهانه رحمه ک زود بازشه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بدون درد بود؟؟منم با امپول فشار زایمان کردم و بدوت هیج دردی بسترب شدم دهانه رحمم کاملن بسته بود ...

منم اصلادلم نمیخاددوباره بچه بیارم فقط اون لحظه دوست داری بچه رودربیارن ازدردراحت بشی  من به خاست خودم بی دردی خاستم وهمونجاهزینه اشوپرداخت کردیم وبرام توسرمم زدن خیلی خوب بود 

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
اسی باز تو خوبه پیاده روی کردی من هیچی شکمم درد میگیره راه میرم   خدا به دادمون برسه

درد هات شروع نشده 

۳۸ هفته ای ؟؟؟؟؟

مرسی  متوجه بالا پاین شدن رو توپ نمیشم

یعنی یه حالت بشین پاشو کردن ولی روی توپ 

پاتو به عرض شانه باز کن و روش بشین و خود توپ رو یواش یواش بالا پایین کن 

از جایی بگیر که یه وقت نیوفتی 

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

من هیچکدوم از کارایی که دوستان گفتن رو انجام ندادم دوهفتع اخرم استراحت مطلق بودم 38هفته زایمان کردم از وقتی رفتم زایشگاه تا بچم دنیا اومد دو ساعت بیشتر طول نکشید  سر بچه اولمم سه ساعت بیشتر طول نکشید 

سر هیچکدومشونم بخیه نخوردم فثط سر دومی به خونریزی افتادم 

بستگی داره عزیزم یکی میبینی خوش زایمانه یکی نه بد زایمانه ایشالله شما از نوع خوبش باشین 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
منم اصلادلم نمیخاددوباره بچه بیارم فقط اون لحظه دوست داری بچه رودربیارن ازدردراحت بشی  من به خا ...

اره واقعن اون لحظه که دخترم دنیت اومد و صدای گریه اش رو شنیدم خییییییلی برام لذت بخش بود احساس کردم از عهده ی سخت تربن کار دنیا بر اومدم.ففط اون حالمو خوب کرد.

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
یعنی یه حالت بشین پاشو کردن ولی روی توپ  پاتو به عرض شانه باز کن و روش بشین و خود توپ رو یواش ...

همون میگم نیفتم از الان شروع کنم یعنی ۳۷ هفته زود نیست 

من هیچکدوم از کارایی که دوستان گفتن رو انجام ندادم دوهفتع اخرم استراحت مطلق بودم 38هفته زایمان کردم ...

اخیش بهم آرامش دادی چون هیچکاری نکردم نه پیاده روی نه ورزش هیچی فقط امید دارم خوش زا باشم  

من هیچکدوم از کارایی که دوستان گفتن رو انجام ندادم دوهفتع اخرم استراحت مطلق بودم 38هفته زایمان کردم ...

تو خیلی خوش شانسی والا هر که دیدم انقد ترسونده منو که نگو اصلا خوشحالی ام رو کامل برده درد زایمان 

دو دل شدم بین سز  و طبیعی 

ولی شرایط سز رو ندارم  چون میخوام بعد طبیعی سرحال باشم  و اینگه کارهامو خودم کنم و به بچم برسم 

اره واقعن اون لحظه که دخترم دنیت اومد و صدای گریه اش رو شنیدم خییییییلی برام لذت بخش بود احساس کردم ...

بعدم همونکه شکم آدم خالی میشه خیلی باحاله وبعدم میفهمی سالمه دیگه اصلا عشق میکنی

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
اخیش بهم آرامش دادی چون هیچکاری نکردم نه پیاده روی نه ورزش هیچی فقط امید دارم خوش زا باشم   &nb ...

ایشاالله که باشی عزیزم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
اخیش بهم آرامش دادی چون هیچکاری نکردم نه پیاده روی نه ورزش هیچی فقط امید دارم خوش زا باشم   &nb ...

من خواهرم ۳ تا طبیعی بوده 

هر کدامش چند ساعت درد کشیده 

بعدشم سرپا بوده 

منم حس میکنم خوش زا هستم 

ولی میگم هر کاری کمم درد نکشم یا بچم چیزیش نشه 

من خواهرم ۳ تا طبیعی بوده  هر کدامش چند ساعت درد کشیده  بعدشم سرپا بوده  منم حس می ...

بستگی به خودت داره اون لحظه تا میتونی زور بزن جیغ نکش فقط زور من قبل اینکه دردام شروع بشه فقط ایت الکرسی میخوندم بیش از ده باز خوندمش