2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و دو عشق متفاوت...🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 24963 بازدید | 350 پست
قربونت 😘انشالله  خیلی تنهام .

عزیزم توکل به خدا❤

چند سالته؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤❤متولد ۷۰

عزیزم یک سال از من بزرگتری😍

توکلت به خدا ان شاالله که جور میشه و یه آدم حسابی میاد تووی زندگیت🤩

حقیقتش منم اگه علی همینقد یهویی و اتفاقی نمیومد توو زندگیم شاید تا الان تنها بودم و یا مجبور بودم سنتی با کسی گه دوست ندارم ازدواج کنم....

هیچ وقت فکر نمیکردم تو فضای مجازی یه پسر درست حسابی پیدا بشه و اینقد شرم و حیا داشته باشه....کلا برام زشت بود بخوام تو فضای مجازی با کسی آشنا بشم حتی😅

ان شالله برای تو هم همینقد یهویی و قشنگ اتفاق بیوفته برات دعا میکنم توام برام دعا کن😍

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
عزیزم یک سال از من بزرگتری😍 توکلت به خدا ان شاالله که جور میشه و یه آدم حسابی میاد تووی زندگیت🤩 ...

خدا کنه 

تنهایی سخته 

برام خیلی خیلی دعا کن 😘😘😘

خوشحالم برات که جفتت پیدا کردی 😍

آره درست میگی... صبر‌میکنم ان شاالله که خدا هم‌کمک میکنه من ۲۸ سال و اون ۲۹ سال...میدونی اگه سنمون ...

عزیزم چطور توی 29سالگی سربازی نرفتن و شرایطشون آنچنان پایدار نیست؟به توانمندی هاش اعتماد داری؟ 

من تصمیمی مشابه تصمیمی که الان توی ذهنت هست رو توی 20سالگی گرفتم و در عرض 2هفته ازدواج کردم با همسرم که دقیقا دقیقا شرایطش مشابه اون آدم بود تا بهش نشون بدم ترسو بود مرد جنگیدن نبود، مشکلش مشکل مالی نبود، در کنار همسرم جنگیدیم لیسانس، ارشد، سربازی، کار، زندگیمون رو ساختیم و الان میدونم اون آدم انگشت کوچیکه همسرمم نبود.

ولی خب شما سنتون بالاتره دقیقا نمی دونم چی بگم ولییییی اینم بگم هنوز بعد 9سال فک کردن به خواستگار های عالی و درجه یکی که توی مدت 3سال الکی و بی فکر رد کردم آزارم میده. 

خدا کنه  تنهایی سخته  برام خیلی خیلی دعا کن 😘😘😘 خوشحالم برات که جفتت پیدا کردی 😍

مرسی عزیزم ان شاالله که توام پیدا میکنی به زودی😍

عزیزم چطور توی 29سالگی سربازی نرفتن و شرایطشون آنچنان پایدار نیست؟به توانمندی هاش اعتماد داری؟  ...

چون برای ارشد میخوندم و ارشد رو ادامه نداده ینی انصراف نزده و همچنان شهریه رو پرداخت میکنه اما تا زمانی که بره سربازی....

شرایطش پایدار نیست چون کار دولتی نداره و پایان خدمت نداره برای کار دولتی و کار ها و پروژه هایی که انجام میده ممکنه بعد یه مدت تعطیل بشن یا تعدیل نیرو کنن و بارها برای کارش این اتفاق افتاده ینی ثبات کاری  نداره و تنها مشکلشم همینه خودش میگه با این اوضاع بد اقتصادی و گرونی من اگه کار ثابتی نداشته باشم چجوری میخوام یه زندگی رو بچرخونم وقتی ماهیانه یه حقوقی ندارم که خیالم راحت باشه با این اجازه خونه ها و رهن های نجومی توی تهران که واقعا آدم بهش فکر میکنه ترجیه میده از خیر ازدواج بگذره من حق میدم بهش خیلی سخته الانم میخوان کار خودشونو راه اندازی کنن که خب به مشکل میخورن مدام....آدم ترسو و بزدلی نیست ولی خیلی مسئولیت پذیره میدونم سختشه بخواد با نداری مسئولیت یه زندگی جدید رو بپذیره و سخته براش بخواد از تهران پاشه بیاد خوزستان با دست خالی جلوی پدر من بشینه وبگه من هیچی ندارم قطعا پدر منم هیچ وقت راضی به این نمیشه من و با این شرایط بفرستی به غریبی خب خیلی جوانب هست نه باید در نظر گرفت

چون برای ارشد میخوندم و ارشد رو ادامه نداده ینی انصراف نزده و همچنان شهریه رو پرداخت میکنه اما تا زم ...

عزیزم با این صحبت هایی که کردی من حس میکنم احساساتت خیلی خیلی درگیر شده، خواهش میکنم از دستم ناراحت نشو ولی من فک میکنم یه دختر 28ساله که خواستگار هم داره و هیچی کم نداره باید یه مقدار منطقی تر صحبت کنه. در هر حال امیدوارم که اون آقا لیاقتش رو داشته باشه و بدونه که به قول خودت با این وضع و شرایط مملکت شاید به این زودی و راحتی نتونه به شرایط پایدار برسه، کار دولتی هم که اصلا فکرش رو نکن نهایتا با دوره سربازی تا 32سالگی میتونن جذب بشن دیگه که تقریبا میشه گفت فرصتی نمونده 

عزیزم با این صحبت هایی که کردی من حس میکنم احساساتت خیلی خیلی درگیر شده، خواهش میکنم از دستم ناراحت ...

درسته احساساتم درگیره ولی اتفاقا خیلی منطقی تصمیم میگیرم برای همین وقتی خواستگار داشتم خواستم خیلی جدی این رابطه رو بهم بزنم...ولی دیگه با کلی خواهش و اصرار این یک سال رو بهم دیگه فرصت دادیم هر دومون میدونیم اگه این یک سال موقعیت جور نشه باید از زندگی همدیگه بریم درسته خواستگار خوب داشتم ولی نمیتونستم فکر و  ذهن و دلم جای دیگه باشه اما رو سفره عقد کنار یکی دیگه نشسته باشم دل با تمام منطقی بودنم میگم دل منطق حالیش نمیشه....۸ ماه دیگه از این یک سال مونده من همین ۸ ماه رو هم صبر میکنم نه فقط بخاطر احساساتم و دوست داشتنم.... بخاطر اینکه اون آدم تمام معیارهای منو داره سنم کم نیست که فقط بخاطر یه احساس مونده باشم... از همه لحاظ همون مردیه که من همیشه میخواستم و مطمئنم هیچ وقت از انتخابش پشیمون نمیشم درسته خواستگارای خوب داشتم اما هیچ کدومشون کاملا معیارهای منو نداشته برا اینکه همیشه واسه رفتن و تموم کردن این رابطه تردید داشتم و دارم....

سلام عزیزم الان داستانتو کامل خوندم وغرقش شدم خیلی برام جذاب بود تا قبل این ب دوستی های قبل ازدواج اعتقادی نداشتم وفک میکردم همش الکیه اما الان نظرم عوض شد واقعا عشقتون پاکه برات دعا میکنم از ته قلبم ک هرکاری ک بخیروصلاحته برات اتفاق بیوفته چون خدا خودش بهترین هارو برات میخاد خیلی احساس خوبی بهت پیدا کردم

سلام عزیزم الان داستانتو کامل خوندم وغرقش شدم خیلی برام جذاب بود تا قبل این ب دوستی های قبل ازدواج ا ...

سلام عزیزم ای جااانم مرسی مهربون😍❤

حقیقتش من خودمم تا قبل از این آشنایی همچین تفکری داشتم و فکر میکردم خب اول و آخر یه دوستی فقط برای رفع تنهایی و گذروندن وقته تهشم اگه یکیشون احساسش درگیر شد این وسط اونه که زندگیشو باخته....

ولی خداروصد هزار مرتبه شکر خودش آدم درست حسابی رو آورد توی زندگیم ان شاالله خودشم کمک کنه هر چه زودتر این فاصله کمتر بشه و همه چی جور شه برامون

مرسی از دعای خیرت عزیزم ان شالله که به دعاهای شما برامون اتفاقای خوبی میوفته😍❤ ان شاالله که شما هم عاقبت بخیر باشی❤

سلام عزیزم الان داستانتو کامل خوندم وغرقش شدم خیلی برام جذاب بود تا قبل این ب دوستی های قبل ازدواج ا ...

واقعا داستانت خیلی ذهنمو درگیر  کرده تو میتونی نویسنده ی خیلی خوبی بشی واینکه لحظه ی بهم رسیدنتون خیلی قشنگه‌

واقعا داستانت خیلی ذهنمو درگیر  کرده تو میتونی نویسنده ی خیلی خوبی بشی واینکه لحظه ی بهم رسیدنت ...

عزیزم ❤

اتفاقا من یه زمانی شاید حدود ۱۰ سال پیش دست به قلم داشتم و مینوشتم و شعر میگفتم اما خب دیگه ادامه ندادم داستانمم خیلی عجله ای و کاملا خلاصه نوشتم انقد زیاده که از حوصله شاید خارج میشد😅عزیزممم مرسی ان شاالله که اون لحظه قشنگ برسه😍❤

سلام عزیزم ای جااانم مرسی مهربون😍❤ حقیقتش من خودمم تا قبل از این آشنایی همچین تفکری داشتم و فکر می ...

ممنونم عزیز دلم مرسی از دعای خیرت من خودم سنتی ازدواج کردم و۲۵سالمه اما الان از انتخابم راضیم وهمسرمو خیلی دوسدارم امیدوارم ک توام عاقبت بخیر خوشبخت بشی.فقط بنظرمن با یکی از اعضای خانوادت ک باهاش راحتی میتونه کمکت کنه درمیون بزار حتما تو این اوضاع اقتصادی حتما باید خانواده ها حمایت کنن از لحاظ مالی تا جوونا بتونن تشکیل زندگی بدن وگرن سخت میشه .