2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهداشت چي بهت گفت؟ به من گفت شربت بروفن بدم شش ساعتي يه بار  روز اول كمپرس سرد روزاي بعد گرم ...

واسه منم گفت استا بده کمپرس سرد بزار فردا کمپرس گرم غذا نمیخوره اصلا فقط گریه

به من گفت بزرگ شده استامينفون جواب نميده شربت بروفن كودك گرفتم خوب بود غذا نميخوره عيب نداره شير زياد بده اب سيب هم جلوگيري ميكنه از تب امشب هم خيلي مواظبش باش مرتب چكش كن

♥️
مرسی عزیزم میتونم اگه تبش زیاد شد شیاف دیکلوفناک بزارم

نميدونم عزيزم استفاده نكردم تا حالا ولي شياف كلا واسه روده خوب نيست شربت بديش بهتره پسر من وقتي ميخورد خيلي ميخوابيد متوجه درد كمتر ميشد

♥️
نميدونم عزيزم استفاده نكردم تا حالا ولي شياف كلا واسه روده خوب نيست شربت بديش بهتره پسر من وقتي ميخو ...

مرسی گلم ممنون از راهنمایی متاسفانه دخترم شربت و قطره نمیخوره مجبورم از شیاف استفاده کنم

بزار راحت باشه فعلا شیرش رو بده بخوره تا روز سوم دیگه کامل خوب میشه.شربت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پروفن داشته باشه اگه تبش زیاد بود اینو بده خیلی خوبه.با معده خالی نده فقط

بزار راحت باشه فعلا شیرش رو بده بخوره تا روز سوم دیگه کامل خوب میشه.شربت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پروف ...

مرسی گلم شربت و قطره نمیخوره اصلا گریه میکنه بالا میاره، به نظرتون میتونم از شیاف دیکلوفناک استفاده کنم اگه تبش زیاد شد؟