2777
2789
مرسی عزیزم🌹💞 بریزم تو آب جوش یا آب معمولی؟ حرارتش از همون اول ملایم باشه؟

فدات. آب معمولی ار شیر اب. اولش حرارت زیاد، بعد اخراش کم ک خوب جا بیفته

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و به همین خوشمزگی😊 اذیت نکن خوبشو بگو

باور کن راست گفتم

من نخود ولوبیا سفید و گوشت وپیاز و سیب زمینی ویکم دنبه و گوجه و رب وادویه 

همرا باهم میریزم تو قابلمه میدارم ی قل بخوره، بعد زیرش کم کم میکنم و میذارم بمزه نیم ساعت آخر نمکش میزنم

نفرینتون میکنممممم 😢آه تازه عروس میگیره هااا

عزیزم نخود و لوبیا تو خیس کن چند ساعت به خاطر اینکه بادی نمونه در حد ۵ مین تو آبی که جوش اومده بجوشون خالیش کن.

بعد پیاز و نگینی خرد کن با گوشتت تفت بده یکم نمک و فلفل سیاه بزن بعد که یکم تفت خوردن یه قاشق رب بزن.تفت بده بعد نخود و لوبیا رو اضافه کن دو دقیقه تفت بده همرو باهم.بعد آب بریز یه چوب دارچین هم بنداز.یک مشت بلغور گندم هم بشور و بریز اگر بریزی باعث میشه جا افتاده تر بشه و خاصیت هم داره.بعد هم  که دو ساعت قبله اینکه کاملا بپزه و بخوای بخوری گوجه و سیب زمینی و رو بریز.بعد نیم ساعت قبل از اینکه کاملا پختش تموم بشه هم نمک بریز و یکم سبزی معطر و بجای لیمو عمانی گرده غوره بریز.

راست میگه ب خدا 

یدونه پیاز کامل یدونه سیب زمینی یه تیکه گوشت یکم نخود بریز تو زود پز 

روشونم فلفل ادویه کاری زردچوبه بریز درشو ببند بزار بپزه ی ساعت بعد ی ساعت وردار دنبه و پیازو لحه کن بزن توش بیار بخورین 

نمک و ابلیموش یادت نره 

معرکس

خدا جونم اگه میشد ب جز برکت  حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم🙂😓........................................                             متعهدم‌ به‌ دوست‌ داشتن تو تا ابد♡...

گوشت و با حبوبات بریز تو قابلمه من نخود و لوبیا چیتی میریزم خیلی ها لوبیا سفید میریزن اما چیتی بهتر لعاب میده با یه پیاز درسته پوست کن با یه دونه گوجه نصف کن یه تیکه هم دنبه بنداز با زردچوبه بعد یک ساعت اخر اون پیاز و با دنبه بکوب با اون گوجه پوستش و بگیر بریز تو ابگوشت مجدد رب هم بزن سیب زمینی رو پوست کن و بریز نمک و زعفران و دارچین و فلفل سیاه هم بریز و یکمی مرزه خشک میتونی لیمو عمانی درسته هم بندازی یه ساعت اخر پخت لیمو رو بزار تو اب تلخیش بره

مرسیییی لوبیا نریزم؟

و اینکه خیلی روغن هم نریز برای تفت دادن.من خودم با یک قاشق روغن دنبه خونگی درست میکنم.و معمولا از شب قبل درست میکنم زیرشو خیلی کم میکنم.در حدی که جوش ریز بخوره

گوشت و با حبوبات بریز تو قابلمه من نخود و لوبیا چیتی میریزم خیلی ها لوبیا سفید میریزن اما چیتی بهتر ...

مرسی عزیزم😙

اتفاقا یه ویدئو آموزشی دیدم مثل شما آموزش داد

پس من چرا این مدلی درست نمیکنم بچه هااااااا شما عجیب درست میکنین☹اول پیازو گوشتو دمبه رو تفت میدم زرچوبه فلفل سیاه میزنم ابجوش میریرم میزارم ۴۰ دیقه یه ساعت میپزه بعد که نخودو از قبل خیس کردمو میشورم بهش اضافه میکنم بعد یه ساعت سیبزمینیو گوجه میندازم توش اخرم ربو نمک میزنم میزارم تا یه ساعت جابیوفته همین .خیلی هم خوشمزه میشه آخرم موقه خوردن سماق میزنم 

نخود لوبیارو از شب قبل خیس کن  فردا پیاز ریز کن سرخ کن گوشتارو هم بعدش بریز زردچوبه بزن یکم تف ...

سلام امروز ابگوشت گذاشتم بپزه شما زیره سیاه میزنی خوشمزه میشه؟

میکوبی میزنی

چقد میریزی