2777
2789
عنوان

سلام خانوم گلای شیرازی تشریف میارن

233 بازدید | 43 پست

خانوم گلا متخصص زنان خوب معرفی میکنین برای مشورت وپیش از بارداری

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا نازایی میخوای عزیزم؟

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
برا نازایی میخوای عزیزم؟

نازایی نه عزیزم من دوتا سقط داشتم یه خارج رحمی یه دونه تو ۱۹هفته که مشکل قلبی داشته البته این مشکل رو با چندین فوق تخصص قلب مشورت کردم گفتن ژنتیکی نیس

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
خیابان۵۳قصر دشت  ساختمان نوین طبقه دوم البته دقیق تو ابنترنت هس

ممنون گلم😘

بستگی داره برای نازایی بخوای یا عادی...من خیلی دکترا رفتم شهریور،کاووسی،خیر،عمویی،ذوالقدر و....

چون سه تا سقط داشتم ولی هفته قبل پیش دکتر دیگه رفتم خیلی خووووب بود دکترای دیگه علت سقطم رو نگفتن دارو بهم نمیدادن ولی ایشون خیلی عالی بودن علت رو گفتن داروهم دادن.یکم هزینه دارو و ویزیتش گرونه ولی میارزه دکتر مژگان صیادی تو خیابون صورتگر

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
برا نازایی میخوای عزیزم؟

خیلی ناراحتم مادرشوهرم الان بهم حرف میزنه بخاطر بچه نمیدونم چرا من باید اینطوری بشم

نازایی نه عزیزم من دوتا سقط داشتم یه خارج رحمی یه دونه تو ۱۹هفته که مشکل قلبی داشته البته این مشکل ر ...

عزیز اینی ک من میگم گوش کن بخدا پشیمون نمیشی یه راست برو پیش دکتر صیادی وقت و هزینه لت هم تلف نکن.بخدا خودم هزارتا دکتر عوض کردم ولی ایشون خوب بودن

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
نازایی نه عزیزم من دوتا سقط داشتم یه خارج رحمی یه دونه تو ۱۹هفته که مشکل قلبی داشته البته این مشکل ر ...

عزیزم دکتر مینو رباطی خیلی با تبحر هستن واقعا 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
عزیز اینی ک من میگم گوش کن بخدا پشیمون نمیشی یه راست برو پیش دکتر صیادی وقت و هزینه لت هم تلف نکن.بخ ...

منم الان دارم پیش مژگان صیادی میرم البته تخصصشون نازایی هستش

خیلی ناراحتم مادرشوهرم الان بهم حرف میزنه بخاطر بچه نمیدونم چرا من باید اینطوری بشم

عزیزم ناراحت نباش  منم یک سال و نه ماهه که منتظرم توکل به خدا

منم الان دارم پیش مژگان صیادی میرم البته تخصصشون نازایی هستش

اره سقط هم جز نازایی بحساب میاد..ب شما چ دارویی دادن؟