2777
2789
عنوان

😏جاری😏بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 96 پست
🤔 اين ديگه شعور طرف رو ميرسونه ، ولش كن ، شماهم نصبت بهش بي تفاوت باش و زندگي خودت رو بكن ! اون كه ...

آره ولی به شوهرمم بر خورده میگه من هی میگم ولشون کن اونا آدم نیستن تو گوش نمیدی میگی نه زشته بریم عیادتشون(بابای جاریم مریض بود) 

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
آره ولی به شوهرمم بر خورده میگه من هی میگم ولشون کن اونا آدم نیستن تو گوش نمیدی میگی نه زشته بریم عی ...

خب شوهرت نصبت به خانوده خودش شناخت بيشتري داره ! تو اينجور مواقع به حرفش گوش بده !!! الان هم بي اهميت باشه برات !' اون همين رو ميخواد كه ذهنت رو آشفته كنه ، بيخيالش، از الان به بعد هم محل نده بهش ، فقط سلام و خداحافظ باش باهاش

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور صمیمیتی که توخونه خودتون رفت وامد نیس بنظرم توقع بیجایی داری

آره ولی من اونارو دعوت میکنم و و با اینکه همسن بچه هاشونم ولی بازم پامیشیم به عالمه تشریفات دارم اونا ولی هرکدومشون یه بهانه دارن منم دیگه دعوت نکردم یعنی شوهرم نزاش

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
خب شوهرت نصبت به خانوده خودش شناخت بيشتري داره ! تو اينجور مواقع به حرفش گوش بده !!! الان هم بي اهمي ...

آره دیگه ولش کن

آره ولی من اونارو دعوت میکنم و و با اینکه همسن بچه هاشونم ولی بازم پامیشیم به عالمه تشریفات دارم اون ...

من جاری رو جزو اشناهم حساب نمیکنم سعی کن توقع نداشته باشی برای خودت راحته من کم نزاشتم براش اما اون برای من همیشه ناراحته با اینکه خیلی بالاترازمنه

من جاری رو جزو اشناهم حساب نمیکنم سعی کن توقع نداشته باشی برای خودت راحته من کم نزاشتم براش اما اون ...

آره ولشون کن 

دلت خوشه ها من ک اوضاع خوبی نداشتم دکترم احتمال سقط رو بهم میگفت بالاس تا مادرشوهرم فهمید ب ی بهانه ای قهر کرد مبادا بیاد ی کمکی بهم بکنه از وقتیم ازدواج کردیم جاریم حتی ی بارم دعوتم نکرده البته بهتر دوری و دوستی من ک الان اون خونه مادرشوهرم باشه نمیرم چ برسه ب اینکه برم خونه خودش

کردار و رفتار هر کس نشانه میزان شخصیتشه

دقیقا

عزیزم این اخلاقای خاله زنک ایرانیا رو بذار کنار

یکم بزرگ تر فکر کن

اصلا چه اهمیتی داره اخه

باهرکسی مثل خودش رفتار کن دنیا که همین امروز نیست یک سال دیگه دوسال دیگه همچین موردی واسه خودشونم پیش میاد

شمام همینجوری باش

واقعا واسه این چیزا خودتونو ناراحت نکنین

دلت خوشه ها من ک اوضاع خوبی نداشتم دکترم احتمال سقط رو بهم میگفت بالاس تا مادرشوهرم فهمید ب ی بهانه ...

آره ولشون کن بی شعور را رو

عزیزم این اخلاقای خاله زنک ایرانیا رو بذار کنار یکم بزرگ تر فکر کن اصلا چه اهمیتی داره اخه باهرکس ...

نه آخه من همیشه زنگ میزدم