2777
2789
عنوان

😏جاری😏بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 96 پست
از هلاکی گذشته فقط دلم میخواد جبران کنم

جبران نکن تعادل داشته باشه

وقتی همون اندازه اونا محبتی که میبینی محبت. کنی 

تو این شرایط بمونی دلخور نمیشی.

بعضی ها بی چشم داشت خوبی میکنن

بعضی ها انتظار جبران دارن تو این شرایط باید قدم شمرد ه برداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيخيااااال اينقدر از بقيه توقع نداشته باشيد به خدا زندگي هاي الان اونقدررر سخت شده كه نبايد آدم از ب ...

آخه به خواهر شوهرم زنگ زد منم پیشش بودم اونم عمل کرده یه بار نگفت اون چطوره

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

من دوتا عمل کردم یه دونه ام در راه دارم 

بیشترین ترسم از اینکه جاریام بفهمن عمل کردم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

اسی ی نصیحتی بت کنم 

اولا ان شاءالله تنت سالم باشه

بعدم جمله از هیچکس توقع هیچی نداشته باش تا آرامش داشته باشی و آویزه گوشت کن

من خودم هیچ توقعی ندارم از خانواده شوهرم یا خودم همیشه هم بام خوبن کاری هم اگر باید میکردن و نکردن اصلا اصلا بش حتی فکر نمیکنم، انقدم عاشق همیم ک نگو

آفرین به این نگاه قشنگت خیلی بجا و دقیق گفتی 

به خواهرشوهرم که باهم عمل کردیم زنگ زد اصلا منو نپرسید البته میدوتستم که من اونجاما

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
خواهر شوهر رو شاید شوهر اجبار کرده  یا از بعدش ترسیدن

نه بابا شوهراشون ازشون بشدت میترسن

جبران نکن تعادل داشته باشه وقتی همون اندازه اونا محبتی که میبینی محبت. کنی  تو این شرایط بمون ...

دیگه منم اولین بار فهمیدم که باید چیکار کنم از این به بعد 

اسی ی نصیحتی بت کنم  اولا ان شاءالله تنت سالم باشه بعدم جمله از هیچکس توقع هیچی نداشته باش تا ...

🌺🌺

ان شا الله زودتر خوب بشی به نظرم خانومیت رو تمام کن چیزی به روشون نیار چون ممکنه واکنش بد ببینی

نه کاریشون ندارم ولی دیگه اصلا اون قبلیه نمیشم بیچاره شوهرم میگه ها

الان دیگه مطمئن شدم حسادت کردن بهت  پس بیخیالشون شو

آره ولللش کن

آخه به خواهر شوهرم زنگ زد منم پیشش بودم اونم عمل کرده یه بار نگفت اون چطوره

🤔 اين ديگه شعور طرف رو ميرسونه ، ولش كن ، شماهم نصبت بهش بي تفاوت باش و زندگي خودت رو بكن ! اون كه دخلي تو زندگي شما نداره كه! اوقات خودت رو تلخ نكن ! 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))