2777
2789
عنوان

😏جاری😏بیاید دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 96 پست
وقتی خوبید با هم برای چی میخوای متلک بگی خوشت میاد از دلخوری؟

نه ولی بهم بر خورد

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
حالا خوبه توعمل بینی داشتی ونیومدن من ک سزارین شدم هیچکدوم بهم زنگ نزدن حتی دیدن منوبچمم نیومدن بچ ...

من باشم دیگه اصلا طرفشون نمیرم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باید تیکه بندازی عزیزم؟چه احتیاجی به احوال پرسیش داری؟ نهایتش گفت خوبی؟بگو با احوال پرسیای شما. ...

باشه دیگه نمیگم

والا بقران  نمیدونم چه اصراری دارن حتما یه تیکه ای بندازن  بی محلی از همه چیز بدتره

باش دیگه ببینمش هیچی نمیگم

چیزی که عوض داره گله نداره عزیزم

من آخه کاری نکردم که عوضشو دربیارن

من باشم دیگه اصلا طرفشون نمیرم

راستش به احترام شوهرم رفتم 

اماخب دیگه اون آدم سابق نشدم

سه تاجاری دارم

دوتاشون که بعدازسه مااومدن

یکیشونم ک برای تولدیکسالگی پسرم دعوتشون کردیم اومدن ولی معلوم بودباکلی دعوااومدن

بخداالکی الکیا!من اصلا جزخوبی هیچی براشون نداشتم

اگه عمل زييايي كردي حسودي كردن

آره شوهرم میگه از سوزششونه

بيخيااااال اينقدر از بقيه توقع نداشته باشيد به خدا زندگي هاي الان اونقدررر سخت شده كه نبايد آدم از بقيه توقع داشته باشه شايد اون بنده خدا مشكل و گرفتاريش زياده و نميتونه به چيز هاي ديگه فكر كنه 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
بنظرم توقعت زیاده  عمل بینی که عیادت نداره  بارداری هم تبریک نداره

خوب چرا به خواهر شوهرم زنگ زدن به من که پیششم بودم نگفتن چطوره اون