2777
2789
عنوان

🌸بورس چجوریه؟🌸

240 بازدید | 26 پست

من نوزده سالمه و خبرایی که درمورد بورس اینا میشنوم یکی توضیح بده بیشتر آیا من میتونم ثبتنام کنم؟ خواهش میکنم یکی بگه؟

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره جون میگیره کم کم

خب ینی چه؟ من ازش چیزی نمیفهمم

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

به پولی که میدی به دولت و ۰تومن میشود بورس میگویند

😐😂🌸

بنده نیز خیلی دوستدارم بدونم پس لطف کنید بلایکید بعد بخونم،مرسی اه😒😁😁

نمیگن که اینا

بورس بازیچه ای بود از طرف دولت برای پر کردن خزانه خالی وتحریم زده ...ما که هر چی داشتیم تو این قمار باختیم...

شاید یه روزم ما برنده باشیم😑

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بورس بازیچه ای بود از طرف دولت برای پر کردن خزانه خالی وتحریم زده ...ما که هر چی داشتیم تو این قمار ...

یعنی بدردنمیخوره؟

خداوکیلی صدتومن میدم نرو اونجور جاها😂😂 ماها نمیدونیم چجوری دربریم

پس چیکار کنم😂