2777
2789
عنوان

🌸بورس چجوریه؟🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست

جدی میگم از اقوام ۲ میلیارد با جون کندن دراورد گذاشت تو بورس شد یک ملیلیاردو پونصد😐

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی میگم از اقوام ۲ میلیارد با جون کندن دراورد گذاشت تو بورس شد یک ملیلیاردو پونصد😐

وااای بنده خدا،ولی خدایی چجوری دلشون میاد این همه پول و جایی سرمایه گذاری کنن که مثل قماره و اخرش نمیدونن چی میشه واقعا ریسکه

یعنی بدردنمیخوره؟

نمیدونم بخدا الان بکلی افسرده ام شوهرم برای بورس ماشین فروخت ارزش ماشین دو برابر شد ارزش بورس کم و کمتر ...

تو ایت کرونا با یه بچه تو خونه زندانی شدیم جرات خرید رفتن هم نداریم ...

نمیدونم چی بگم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

وااای بنده خدا،ولی خدایی چجوری دلشون میاد این همه پول و جایی سرمایه گذاری کنن که مثل قماره و اخرش نم ...

رفته بود کلاسش خاک تو مخش 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

اره خیلیا تو بورس بیچاره شدن ...

فقط یه امید میشه داشت اونم اینه که ولش کنی یکی دو سال دیگه بری سراغش ...شاید پول خودت دستت اومد... البته با این تورم وحشتناک لعنتی چی بگم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

با دو تا کد بورسی خریدم یکی یه میلیون اون یکی هشتصد تومن که در کل تو این ده روز حدود ۹۰۰ سود کردم

سلام.ببخشید من تازه کد رهگیری گرفتم.هنوز نرفتم احراز هویت.کانال یا پیجی عضو هستید که آموزش بده یا سیگنال واسه خرید و فروش؟