من نوزده سالمه و خبرایی که درمورد بورس اینا میشنوم یکی توضیح بده بیشتر آیا من میتونم ثبتنام کنم؟ خواهش میکنم یکی بگه؟
یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹
نمیدونم بخدا الان بکلی افسرده ام شوهرم برای بورس ماشین فروخت ارزش ماشین دو برابر شد ارزش بورس کم و کمتر ...
تو ایت کرونا با یه بچه تو خونه زندانی شدیم جرات خرید رفتن هم نداریم ...
نمیدونم چی بگم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
جدی میگم از اقوام ۲ میلیارد با جون کندن دراورد گذاشت تو بورس شد یک ملیلیاردو پونصد😐
اره خیلیا تو بورس بیچاره شدن ...
فقط یه امید میشه داشت اونم اینه که ولش کنی یکی دو سال دیگه بری سراغش ...شاید پول خودت دستت اومد... البته با این تورم وحشتناک لعنتی چی بگم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!