2777
2789

یا میشه بی حجابم گرفت؟؟؟

لطفا اگه مطمئنید جواب بدین...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا عکس پرسنلی حجاب باید کامل باشه!😕

حالا هرجا

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

😂 بی حجاب 

اونم تو ایران

عزیزم شما پشت فرمونم رو سر تو بندازی جریمه ات میکنن

بعد میخوای گواهی نامت بی حجاب بذاری 

ن عزیزم نمیشه 

چرا ک اینجا ایران است🤐

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ایران زندگی نمیکنی؟

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

ایران زندگی میکنی؟ چرا فکر کردی بی حجاب قبول میکنن آخه!

ن کامل بی حجاب که 

مثلا موهارو کج بزنی یا ارایش کنی...

ایران زندگی نمیکنی؟

ایرانم

کلا پرسیدم