2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بی بی مثبته

برو آز بده، تست بتا بده.

ن روشهای خانگی، ن بی بی چک خیلی مطمئن نیستن.

من ۴بار بی بی چک مثبت داشتم اما تست بتام منفی شد. آخریشم ماه پیش بود ک‌ بی بی چکم پررنگ مثبت شد اما بتام ۲۰ شد.

هیچی مطمئن تر از تست بتا نیست

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
برو آز بده، تست بتا بده. ن روشهای خانگی، ن بی بی چک خیلی مطمئن نیستن. من ۴بار بی بی چک مثبت داشتم ...

یعنی پری نشدی یا قبل از اون تست زدی؟ اخه من دو هفته هست عقب انداختم و هیچ نشونی از پری ندارم . تو این کرونا میترسم برم ازمایشگاه

اگه اولای بارداریته درست در نمیاد

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
برو آز بده، تست بتا بده. ن روشهای خانگی، ن بی بی چک خیلی مطمئن نیستن. من ۴بار بی بی چک مثبت داشتم ...

الان یه تاپیک زدن طرف بی بی و از منفی بوده سونو رفته گفتن سه ماهه بارداری . به چی اطمینان کنم اخه 

یعنی پری نشدی یا قبل از اون تست زدی؟ اخه من دو هفته هست عقب انداختم و هیچ نشونی از پری ندارم . تو ای ...

قرص دوفاستون یا مدروکسی پروژستورن نخوردی؟

ماه پیش ۱۰روز عقب انداختم بی بی چکم پررنگ شد و مثبت با خوسحالی رفتم تست بتا دادم اول ۱۸بود و مشکوک دکترم گفت بارداری ولی ۳روز دیگه برای اطمینان برو باز تکرار کن و رفتم شد۲۰ و دکترم گفت باید الان ۲۰۰ میشد حداقل و بعدم سونوی واژینال کردم ک نکنه بارداری خارح رحمیه و خلاصه ک آخرش مشهص شد باردار بودم دفع شده و من اصلا نفهمیدم. برای همینم تا دیر نشده برو تست بتا بده.

دفعه قبلم بی بی چکم مثبت شد و همسایه ها میگفتن ۱۰۰٪بارداری اما رفتم تست بتا دادم ۲ بود و منفی ۳بار اینطوری شد ک‌بی بی چک مثبت تست بتا ۱و ۲

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
کی باید امتحان کنم . جوابش رو چطوری تفسیر کنم؟

من ۸ هفته امتحان کردم طبق چیزی که میگن دختر بود جوابش 

الان ۲۲ ام پسره

دیگه هیچ وقت بعد از اون یکبار امتحان نکردم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
الان یه تاپیک زدن طرف بی بی و از منفی بوده سونو رفته گفتن سه ماهه بارداری . به چی اطمینان کنم اخه&nb ...

اون مال وقتیه ک لقاح دیر صورت گرفته، تو روز تخمک گذاری و روزی ک نزدیکی داشتین یادته دیگه....