2821
2789
عنوان

بياييد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 78 پست

خوشگلم ک هستی عزیزم رو اعتماد بنفست کارکن 

فقط توروخدا سعی کن ادم اشتباهی انتخاب نکنی بخودت رحم کن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

قیافت خوبه فقط دماغت که اونم خیلی بد نیست از خونه پدر پدرت یا پدر مادرت هم چیزی بهت نرسیده؟ درس چی خوندی؟ 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوس دارم دماغمو عمل كنم؟ به نظرت كار خونگي انجام بدم بگردم تو ديوار اينا😔آرزومه دماغم عمل شه پوستم ...

عکستو بزار ببینیم

👑برای اینکه حالت خوب باشه روز را با داشته هایت شروع کن و به نداشته هایت بگو :به زودی می بینمتون👑

اسی عکس میزاری؟؟؟

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
قیافت خوبه فقط دماغت که اونم خیلی بد نیست از خونه پدر پدرت یا پدر مادرت هم چیزی بهت نرسیده؟ درس چی خ ...

هيچي ندارن پوستم خوب نميشه نميدونم چيكار كنم😔

دماغم به نظرت نو خونه كار كنم بتونم عمل كنم؟

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

چرا پدرمادرت فوت شدن؟؟؟

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
چرا اینقد ز نزدیک عکس میگیری؟ب خدا تو خوشکلی ولکن دیگه . شوهر کن برو هرکاری دلت خاست کن 

شوهر كنم از ايني كه هستم بدبخت تر شم😔

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792