2821
2789
عنوان

بياييد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 78 پست

بابا تو ک تا پربازدیدم رفتی ک عکست پست اول بود

همه هم گفتن خوشگلی

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤

چشات ک خوشگله واقعا پوستتم اوقدام بد نيست بهشون دست نزن اصلا گلاب بگير روزی دوبار بزن ب پوستت برگ الورام بگير بزن

خيلی محتاجم به دعاتون لطفا برام دعا کنيد ممنون ميشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشات ک خوشگله واقعا پوستتم اوقدام بد نيست بهشون دست نزن اصلا گلاب بگير روزی دوبار بزن ب پوستت برگ ال ...

پوستم هر چند بهش ميرسم خوب نميشه

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

چرا همش کاربریتو عوض میکنی؟؟

ینی هربار میترکی یا خودت با کاربری جدید میای؟؟؟

✿●✿ازت مچـکرم دیوونه ی من از اینکه چشم به این دنیا گشودی✿●✿از اینکه پا تو زندگیم گذاشتی از اینکه پا به پام همیشہ بودی✿●✿ازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم دادی دستاتو بگیرم✿●✿اجازه دادی با تو همنشین شم تو جون دادی به این احساس پیرم               کسی جز تو تو قلبم جا نمیشه تو پای عشقو به قلبم کشیدی تونستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختیو با من چشیدی تو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردم از این ناراحتم کم با تو بودم باید زودتر تو رو پیدا می کردم از این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشم کسی هم اسم تو هر جا که باشه مث پروانه ها بی تاب میشم ازت مچــکرم دیوونه ی من ازت مچــکرم دیوونه ی من❤
چرا همش کاربریتو عوض میکنی؟؟ ینی هربار میترکی یا خودت با کاربری جدید میای؟؟؟

نبخدا با كاربري جديد ميام

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎

از نظر من ک خیلی خوشگلی هر کی از این زاویه بگیره دماغ داغون میفته چشما چپ تو ک چشم ابروت حرف نداره لبتم گوشتی و خوشگله دماغت ایراد نداره فقط کمی به پوستت برسی همه چی تموم میشی

ملت کلی پول میدن ژل میزنن لبشون عین واس تو شه چشماتم ک رنگی و ابروهاتم خوشگل!

این خوشگلای بیرون رو نبین کلی عمل کردن کلی ام ارایش تو ارایش کنی عروسک میشی

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
پوستم😔دماغم ...

حساسی بخدا

مهم اینکه خوشگــلی

پوستتم اگ دوس نداری خب اب سیب زمینی بزن گلاب بزن یخ ماساژ بده رو پوستت هر وقته ک میوه میخوری یه تیکشم بمال ب پوستت

چرا این کارارو نمیکنی؟؟؟

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792