2821
2789
عنوان

بياييد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پسره ميكن خونه جدا داره ماشين پرايد داره قراره نمايشگاه اتومبيلم بزاره اما من من هيچ حسي بهش ندا ...

اگه پسر خوبیه شرایط خوبی داره علاقه هم بعدمیاد  اخه اینونخوای چند وقت بعد بدترش برات پیدامیکنن مجبوری قبول کنی

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

عزیزم چندبار دیگم عکستو گذاشتی بهت گفتم اصلا زشت نیستی ولی به عنوان یه دختر یکم به خودت برس اونوقت ک میبینی خوشگل شدی اعتماد ب نفست میره بالا

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
عزیزم  توکه زشت نیستی چرا اعتمادبه نفس ضعیفی داری

دوس دارم دماغمو عمل كنم؟

به نظرت كار خونگي انجام بدم بگردم تو ديوار اينا😔آرزومه دماغم عمل شه پوستمم صاف شه

كاربران ني ني سايت مثل خانواده من بجز اونا كسيو ندارم♥️💎
دوس دارم دماغمو عمل كنم؟ به نظرت كار خونگي انجام بدم بگردم تو ديوار اينا😔آرزومه دماغم عمل شه پوستم ...

بزار عکستو 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

عزیزم تو که خوشگلی .هیچکس نمیتونه مجبورت کنه به ازدواج ولی اگه اومدن خواستگاری الکی رد نکن یک جلسه حداقل با پسره صحبت کن شاید اخلاق و رفتارش به دلت بود

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

نکنی اینکارو دختر بخودت رحم کن منم عین تو بود موقیعتم با این تفاوت ک خونه پدربزرگم بودم . از بس بهم منت زدن جونو برداشتم با یکی اذدواج کردم ک نه احساس داره نه شعور نه انسانیت یه ادم سرد ک بغیر از کار کردن هیچی نمیفهمه فقط التماست میکنم ایندتو خراب نکن مثل من .

مارو گذشتمونو خدا خراب کرده بود با هزار جور بدبختی و حسرت بزرگ شدیم الانم ک خودمون ایندمو خراب میکنم بخدا خونه شوهر نریختن بیای میشه یه ادم افسرده باورت میشه یادم نمیاد کی از ته دل خندیدم از خدا فقط مرگمو میخوام  .. خودتو بدبخت نکن مثل من تو اوج جوانی میشی افسرده گوشه گیر گریم گرفت دوباره 😔😔😔😭😭😭

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دوس دارم دماغمو عمل كنم؟ به نظرت كار خونگي انجام بدم بگردم تو ديوار اينا😔آرزومه دماغم عمل شه پوستم ...

پوستت ببین برو داروخانه کرم‌ضد جوش ضدلک میس ادن بخر فرانسوی با پن روشن‌کننده  که صبحها بایدبزنی بدش ضدافتاب بزن پوست میشهوهلو فقط پوست خشک پوست چرب فرق داره علمکردش دماغتو فعلن بیخال شو فعلن صورتت از جوش لک دربیار ی خودت خوشگلی بهدخدا صورتت صاف صوف کنی جذاب میشی

واااای دختر😑😑😑

توروخدا بی خیال صورتت و دماغت شو خواهشا.

هزاربار بهت گفتم ک قشنگی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

عزیزم با اینکه از بدترین زاویه ممکن عکس گرفتی ولی قیافت خیلی خوشگله چرا رو خودت عیب میزاری 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

وااتيي چقققدرررررر خوششششگلي بابا ميخواستى پز زير پوستي بدييييييي واسه خوشگليت❤️💞

الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم ((اگه مبحث مورده علاقتون نيست گزارش نزنين تنها جايي كه واسه درد و دل ميام و از بي كسيو تنهايي نجات پيدا ميكنم همين جاست بترسين از آه دل دختر غريب و بي پشتو پناه. )) نميدونم كاربري قبليم كه همش التماس دعا و درد دلام بود چرا تركيد تنها جا امني كه ميتونم درد و دل كنم تقاضا دعا كنم سرپناهمو نگيرين باور كنيد دل شكستن گناهه
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792